Tar folier og film til messen

Emil Gillmor, salgssjef i KA Olsson & Gems. Foto: Pressebilde

Forventningene er høye hos KA Olsson & Gems i Mölndal før Sign & Print Connect. I løpet av dagene vil selskapet presentere filmer og filmer fra 3M og STEK.

KA Olsson & Gems tilbyr selvklebende folier og materialer for grafisk industri, inkludert produkter som folier, tape, lim og displaymaterialer.

– Med over 30 år som distributør av 3Ms produkter, har vi de erfaringene og den kunnskapen som garanterer våre kunder de beste resultatene og den raskeste servicen. Vi er en trygg partner med landets bredeste utvalg av 3Ms grafiske og industrielle produkter, sier Emil Gillmor, salgssjef i KA Olsson & Gems.

Steinsprutfilm får fokus
Under den digitale messen Sign & Print Connect 9. til 11. februar vil selskapet fokusere på spesielt tre produkter. En av disse er en steinsprutfilm – STEK Paint Protection Films.

– STEK er markedets mest kvalitetssikrede steinsprutfilm. STEKs unike HYDROphobe topplakkering er en teknologi som gir ekstremt høy glans, ekstra slitesterk overflate og maksimal vannavvisning, forteller Emil Gillmor.

STEK steinsprutfilm. Foto: Pressebilde

Steinsprutfilmen er tilgjengelig i omtrent tjue varianter, og premiumproduktet Dynoshield har ti års garanti. Ifølge Emil Gillmor har produktet vært en suksess for selskapet og salget er ekstremt bra.

Wrappingfolier fra 3M
KA Olsson & Gems har ikke maskiner i sitt sortiment, men har valgt å fokusere fullt ut på materialer. Med 3M som en nær partner i mange år, spesialiserer selskapet seg på print- og skjærefolier samt wrappingfolier.

Under Sign & Print Connect vil selskapet hovedsakelig fokusere på to produkter fra 3Ms sortiment. Dette gjelder wrappingfolien 3M 2080 og innredningsfolien 3M DI-NOC.

– 3M 2080 er markedets beste wrappingfolie, blant annet på grunn av limteknologien 3M Controltac som gjør at folien enkelt kan omplasseres. Ytterligere fordeler med 3M 2080 er formbarheten med markedets lengste garanti og det faktum at folien har et beskyttende lag over de blanke fargene. Alt dette gir en enkel, boblefri og pålitelig montering.

KA Olsson & Gems er forhandlere av 3Ms folier. Foto: Pressebilde

3M DI-NOC er en folie som egner seg godt for interiørdesignere og er veldig enkel å montere takket være Comply-kanaler i limet, ifølge Gillmor.

– Det er perfekt for renovering eller nyproduksjon av innredning, møbler og reklame. Folien er både brannklassifisert og IMO-godkjent.

Høye forventninger
9. – 11. februar starter den digitale messen og KA Olsson & Gems håper at de vil nå ut til flere kunder enn før.

– Vi er veldig positive og forventningene er høye. Interessant med en digital nytenking som forhåpentligvis vil nå flere kunder som ellers ikke har mulighet for å besøke messen.

På spørsmål om hva selskapet har planer for de kommende årene, 2021, svarer Emil Gillmor:

– Vi har nettopp lansert vår egen e-handel. Fokus det kommende året vil være på 3Ms wrap og innredningsfolier. Vi vil også fortsette å satse stort på steinsprutfilmer fra STEK samt våre kurs, deriblant 3M Endorsed sertifiseringskurs.

Sign&Print Connect arrangeres 9.-11. februar og er en virtuell, digital messe for den grafiske bransjen i Norden. Nettstedet signprintconnect.se åpner offisielt i morgen, 15. januar men du kan allerede nå gå inn der og registrere seg gratis. Noen selskaper har allerede åpnet sin messestand, slik at kunder kan begynne å bestille demotid og lese om nyhetene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.