Tar folier og film til messen

Emil Gillmor, salgssjef i KA Olsson & Gems. Foto: Pressebilde

Forventningene er høye hos KA Olsson & Gems i Mölndal før Sign & Print Connect. I løpet av dagene vil selskapet presentere filmer og filmer fra 3M og STEK.

KA Olsson & Gems tilbyr selvklebende folier og materialer for grafisk industri, inkludert produkter som folier, tape, lim og displaymaterialer.

– Med over 30 år som distributør av 3Ms produkter, har vi de erfaringene og den kunnskapen som garanterer våre kunder de beste resultatene og den raskeste servicen. Vi er en trygg partner med landets bredeste utvalg av 3Ms grafiske og industrielle produkter, sier Emil Gillmor, salgssjef i KA Olsson & Gems.

Steinsprutfilm får fokus
Under den digitale messen Sign & Print Connect 9. til 11. februar vil selskapet fokusere på spesielt tre produkter. En av disse er en steinsprutfilm – STEK Paint Protection Films.

– STEK er markedets mest kvalitetssikrede steinsprutfilm. STEKs unike HYDROphobe topplakkering er en teknologi som gir ekstremt høy glans, ekstra slitesterk overflate og maksimal vannavvisning, forteller Emil Gillmor.

STEK steinsprutfilm. Foto: Pressebilde

Steinsprutfilmen er tilgjengelig i omtrent tjue varianter, og premiumproduktet Dynoshield har ti års garanti. Ifølge Emil Gillmor har produktet vært en suksess for selskapet og salget er ekstremt bra.

Wrappingfolier fra 3M
KA Olsson & Gems har ikke maskiner i sitt sortiment, men har valgt å fokusere fullt ut på materialer. Med 3M som en nær partner i mange år, spesialiserer selskapet seg på print- og skjærefolier samt wrappingfolier.

Under Sign & Print Connect vil selskapet hovedsakelig fokusere på to produkter fra 3Ms sortiment. Dette gjelder wrappingfolien 3M 2080 og innredningsfolien 3M DI-NOC.

– 3M 2080 er markedets beste wrappingfolie, blant annet på grunn av limteknologien 3M Controltac som gjør at folien enkelt kan omplasseres. Ytterligere fordeler med 3M 2080 er formbarheten med markedets lengste garanti og det faktum at folien har et beskyttende lag over de blanke fargene. Alt dette gir en enkel, boblefri og pålitelig montering.

KA Olsson & Gems er forhandlere av 3Ms folier. Foto: Pressebilde

3M DI-NOC er en folie som egner seg godt for interiørdesignere og er veldig enkel å montere takket være Comply-kanaler i limet, ifølge Gillmor.

– Det er perfekt for renovering eller nyproduksjon av innredning, møbler og reklame. Folien er både brannklassifisert og IMO-godkjent.

Høye forventninger
9. – 11. februar starter den digitale messen og KA Olsson & Gems håper at de vil nå ut til flere kunder enn før.

– Vi er veldig positive og forventningene er høye. Interessant med en digital nytenking som forhåpentligvis vil nå flere kunder som ellers ikke har mulighet for å besøke messen.

På spørsmål om hva selskapet har planer for de kommende årene, 2021, svarer Emil Gillmor:

– Vi har nettopp lansert vår egen e-handel. Fokus det kommende året vil være på 3Ms wrap og innredningsfolier. Vi vil også fortsette å satse stort på steinsprutfilmer fra STEK samt våre kurs, deriblant 3M Endorsed sertifiseringskurs.

Sign&Print Connect arrangeres 9.-11. februar og er en virtuell, digital messe for den grafiske bransjen i Norden. Nettstedet signprintconnect.se åpner offisielt i morgen, 15. januar men du kan allerede nå gå inn der og registrere seg gratis. Noen selskaper har allerede åpnet sin messestand, slik at kunder kan begynne å bestille demotid og lese om nyhetene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Skoleverket favoriserer digitale løsninger til tross for at forskningen viser at papir er best

Tekst: Roger Stormo |

I en artikkel før jul retter magasinet Kapital søkelyset mot innkjøpet av læremidler i skolen. På fire år fra 2015 til 2019 økte digitalandelen fra 11 til hele 34 prosent. Forskning tilsier imidlertid at innlæring er mye bedre når man leser fra papir enn fra digitale medier. Hva er det som gjør at skoleverket ikke lytter til forskning i dette spørsmålet?

Publisert av: 

Sign&Print Connect: Konica Minolta viser bredden

Tekst: Claes Nordström |

Nye maskiner, programvare og etterbehandlingsløsninger. Det blir den røde tråden når Konica Minolta lader opp for Sign & Print Connect: – Vi vil fortsette med det vi gjorde på forrige Sign & Print Scandinavia da vi slo på stortromma – at vi er så mye mer, sier sjef for forretningsområdet, Roy Spennare.

Publisert av: 

Trykt elektronikk på fremmarsj

Tekst: Roger Stormo |

Trykkeribransjen kan gjøre mer enn kommersielle jobber, emballasje eller storformatplakater. Trykt elektronikk er en milliardindustri og kommer mer og mer i fokus, spesielt trykte og fleksible sensorer. Sign & Print spør Matthew Dyson, teknisk analytiker i ID Tech Ex, om hvilke trykkerier som kan dra nytte av denne utviklingen, og hvilken kunnskap som kreves.

Publisert av: 

Antalis: Fokus på miljø og storformat

Den grafiske leverandøren Antalis vil finpusse til siste detalj på hva de vil vise fra sitt sortiment, når de stiller ut på den digitale messen Sign & Print Connect. Det er imidlertid sikkert at leverandøren av papir, emballasjeløsninger og materialer for trykking vil fokusere på to deler – storformat og miljø. – Vi snakker om […]

Publisert av: 

På agendaen: Tekstil-, etikett- og emballasjetrykk

Tekst: Claes Nordström |

Lars Haargard, landssjef for Oki i Danmark, sier at de har gjennomgått en stor strategiendring, fra en vanlig produsent av printere til en spesialist innen utvalgte trykkløsninger. Det inkluderer flere for det grafiske segmentet. Han sier at tre hovedområder vil utgjøre selve kjerneinnholdet i selskapet når selskapet viser frem produkter på den digitale messen Sign & Print Connect 9-11. februar.

Publisert av: 

“Inspirerende, innovativt og severdig”

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Vi presenterer noen av utstillerne på den kommende Sign & Print Connect -messen 9.-11. februar. Den arrangeres av svenske Sign & Print, men er åpen for besøkende og utstillere fra hele Norden. I denne artikkelen forteller den svenske Canon-sjefen litt om deres planer for den virtuelle messen.

Publisert av: