Epson presenterer maskinnyheter

PUBLISERT: 25 januar 2021
OPPDATERT: 25 januar
Richard Garp, Business Account Manager hos Epson Sverige. Foto: Privatbilde

Printerløsninger for skilt- og tekstilproduksjon. Det vil være i fokus på Epsons digitale stand på Sign & Print Connect.
– Vi ser på dette som et veldig bra forum for å få muligheten til å vise frem flere av nyhetene som vi har lansert i høst, sier Epsons Richard Garp.

Under Sign & Print Connect vil printerprodusenten Epson vise et bredt utvalg av sine løsninger, primært for produksjon av skilt og tekstil.

– Vi ser på dette som et veldig bra forum for å få muligheten til å vise flere av nyhetene som vi lanserte i fjor høst. På Epsons side vil vi vise sortimentet, og for demoer av forskjellige produkter vil vi henvise til våre forhandleres sider, som Color Systems, NI Solutions, Folier og Signcom, som vi nylig startet et samarbeid med, sier Richard Garp, Business Account Manager hos Epson.

Lanseringer fra høsten 2020
På selskapets stand, som er en nettside blir høstens største nyheter, så som den UV-led flatbed-printeren SureColor SC-V7000 og Epsons første storformatskriver med harpiksblekk SureColor SC-R5000, presentert ifølge Richard Garp.

– Vi ser på dette som de viktigste lanseringene vi gjorde i løpet av høsten, da de utfyller vårt utvalg mot skiltmakere. Vi håper også å vise SC-V7000 samt SC-R5000 hos Color Systems pluss SC-R5000 hos NI Solutions og Signcom.

Epson presenterer sin aller første flatbedprinter, SureColor SC-V7000. Foto: Epson

SC-V7000 er selskapets første UV-led flatbed-printer, som kan produsere utskrifter på opptil 2,5 x 1,25 meter og skrive ut uten forbehandling på et bredt spekter av underlag. – SC-V7000 er en rimelig, allsidig og effektiv printer som stolt markerer Epsons inntreden på flatbed-markedet, sier Richard Garp om maskinen.

Harpiks-blekk i storformatprintere
SC-R5000 er en 64-tommers printer som fungerer med vannbasert harpiksblekk og leveres med Epsons PrecisionCore Micro TFP-printhode.

– Det nye 6-fargers UltraChrome harpiksblekket er et luktfritt, vannbasert harpiksblekk og er egnet for bruk i alle typer miljøer som skoler, sykehus, hoteller og innendørsanlegg. Printeren er tilgjengelig med 1,5 liter bulkblekk for mellomstore printvolumer og med tre liter bulkblekk for store printvolumer, legger Richard Garp til.

Storformatprinteren SC-R5000. Foto: Epson

Vil nå enda flere
Epson har store forventninger til Sign & Print Connect og ser frem til et godt forum for å presentere sine produkter for markedet på – spesielt årets nyheter.

– Det er et nytt format for Sign & Print, og vi tror det blir spennende å se hvordan det hele fungerer. Vi er overbevist om at vi kan nå enda flere mennesker enn på en vanlig messe via denne nettutstillingen, og vi håper også på et stort antall tilbakemeldinger fra interesserte, avslutter Richard Garp.

Les videre

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik