Sign&Print Connect med norske og svenske Alvøen

– Vi håper at kundene som har tanker om fresebord vil kunne bli kjent med de nye modellene våre, sier Niklas Svensson, administrerende direktør i Alvöen AB, om deres deltakelse i Connect.

For norske Alvøen, som leverer Multicams CNC-fresemaskiner, betydde fjoråret, til tross for koronapandemien, installasjoner av flere maskiner. Nå vil de spre meldingen om det svenske selskapet Alvöen og Multicam i Sverige.

Siden 1995 har Alvøen AS vært Multicams agent i Skandinavia. I dag leverer Alvøen produsentens CNC-maskiner til kunder innen blant annet skilt-, tre- og verkstedsindustrien. Hovedkontoret ligger i Bergen, Norge, men i fjor startet selskapet datterselskapet Alvöen AB for å håndtere det svenske markedet.

Under den digitale messen Sign & Print Connect ønsker selskapet å spre tilbudet i Sverige, men selvfølgelig vil de også ha mange fresere på utstilling.

– Vår deltakelse i Sign & Print Connect kan oppsummeres av det faktum at vi vil trekke frem våre Multicam-fresere for den svenske skilt- og grafiske industrien, nå gjennom Alvöen som distributør, sier administrerende direktør Niklas Svensson.

Fresebord for små og store
På den digitale standen vises hovedsakelig to maskiner – fresebordene Multicam Apex1R og Apex3R.

– Multicam Apex1R og Apex3R har en kraftig spindel og stålramme tilpasset små og store fresejobber. Fresene fås med en enkelt eller dobbel kniv, kamera, motorstyrt sug, deksel og mer.

Apex 1R

Apex1R kan håndtere en rekke materialer som plast, tre, skum, ikke-jernholdige metaller og komposittmaterialer. Bordet er tilgjengelig i forskjellige lengder og bredder. Maksimal materialtykkelse er 50 millimeter.

Også Apex3R kan håndtere de ovennevnte materialene og kommer i forskjellige størrelser. Imidlertid kan bordet takle en dobbel materialtykkelse sammenlignet med Apex1R – nemlig 100 millimeter.

Apex 3R

Bra i fjor til tross for pandemien
I følge Niklas Svensson har salg og installasjoner av maskinene gått bra, til tross for koronapandemien.

– Til tross for et koronaår har vi hatt æren av å installere flere nye maskiner, sier Niklas og snakker om selskapets forventninger på den kommende digitale messen:

– Vi håper at de kundene som har tanker om fresebord vil kunne gjøre seg kjent med de nye modellene våre. Og at vi når alle i selskapene, de som kan komme i kontakt med utstyret vårt. De har nå muligheten til å se dem i en demo.

Under Sign & Print Connect vil Alvöen kringkaste demoer fra både Norge og Sverige. Planen for 2021 er å spre budskapet om investeringen i det svenske markedet med Alvöen AB og Multicam.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: