Horizons trekkplaster er automatisering av etterbehandlingen

Horizon har de mest effektive og produktive maskinene og systemene for høykvalitetsproduksjon, i hvert fall ifølge Paul Jakobson. Pressebilde

Horizon dekker det meste av den grafiske etterbehandlingen på messen, uansett om det er digitalt- eller offsettrykte ark som skal bearbeides til å bli brosjyrer, bøker, emballasje eller pakksedler.

Horizons kunder og interesserte kan vanligvis reise til selskapets permanente utstillinger Horizon Academy – enten til Hamburg eller til Kyoto, Japan. Nå velger produsenten av etterbehandlingssystemer å tilby kundene nyheter online på Sign & Print Connect.

– Med en veldig lojal og veletablert kundebase i det nordiske markedet ønsker vi å være til stede med våre siste nyheter innen grafiske etterbehandlingsmaskiner, sier Paul Jakobson og påpeker at de er et av de ledende selskapene i verden.

– Vi elsker å jobbe i grafisk bransje, og vil samtidig selvfølgelig også støtte hele bransjen gjennom denne aktiviteten.

Det spiller ingen rolle om det er digital- eller offsetproduksjon. Horizon har de mest effektive og produktive maskinene og systemene for høykvalitetsproduksjon, ifølge Paul Jakobson.

Skybasert arbeidsflytsystem
I løpet av messens tre dager holder den japanske produsenten ikke igjen på demonstrasjonene. I et utvalg viser det skybaserte arbeidsflytsystemet iCE Link, stansemaskiner for kort og emballasje samt den automatiserte limbinderen BQ500 for variabel bokproduksjon. Det vil også være et robot-matet limbinder, BQ-HOF-ROBOT-HT300 med treknivstrimmer inkludert flik og omslagstrimming.

Den robotmatede limbinderen med treknivstrimmer, inkludert flik- og omslagstrimming er en av selskapets publikumsmagneter på Connect-messen. Pressebilde

For høytpresterende bokproduksjon fra rulleprinting vises Smart-binding line, som går til ark og til slutt ferdige bøker i variabel produksjon.

Bretting av pakningsvedlegg
Horizon demonstrerer også et helautomatisk system med seks og åtte lommer for folding av medisinesker og pakningsvedlegg. Og for de som leter etter en løsning for brosjyrestifting, vises også Horizons flaggskip Stichliner Mark III, sadelsøm og plukkemaskin.

– Alle etterbehandlingsløsninger kjennetegnes av enkel betjening, full automatisering og integrert arbeidsflyt når det er nødvendig, sier Jakobson og legger til at han håper at de vil kunne nå flere potensielle kunder på messen som ikke allerede har en Horizon-maskin i dag.

– Jeg håper at vi lykkes med å tiltrekke alle i bransjen til å delta i dette arrangementet. Både leverandører og kunder, og kjøpere av trykksaker. Sammen kan vi utvikle grafisk produksjon.

Pressebilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.