Summa: Ny serie skjæreplotter for rull

S One er den nye serien skjæreplottere fra Summa. Pressebilde.

Summa S One er arvtageren til SummaCut, som dermed fases ut. men S Class 2 består slik den er i dag. Summa lover mange spennende utviklinger av programvare og utstyr i løpet av den kommende tiden.

S One Serien er neste trinn i den belgiske produsenten Summas mellomnivå rullekuttere og erstatter den tidligere serien SummaCut. For optimal kvalitet, ergonomi og effektivitet er S One serien designet helt fra bunnen av, uten å skjele til tidligere modeller, hevdes det i en pressemelding fra produsenten. Likevel høster man jo erfaringene og firmaets ekspertise fra alle årene med utvikling av rulle-skjærebord. Navnet S One henspiller på kjerneideen bak maskinens utvikling: “The One to change the game”.

Serien består av fire modeller, S1 D60 (60 cm bredde) S1 D120 (120 cm bredde) S1 D140 (FX) (135 cm bredde) og S1 D160 (158 cm bredde). De veier fra 18 til 48 kg.

S One serien har et nytt, slankere og mer moderne design, samtidig som Summa også hevder at den skal ha økt produktivitet, kvalitet og ikke minst, muligheter. Den kan også koples til tilleggsutstyr og oppgraderingsmuligheter som innbefatter forbedret ergonomi, enda bedre kvalitet og økt produktivitet.

Forbedringene og tilleggene inkluderer:

• Brukervennlig GoSign programvare for å ivareta arbeidsflyt for skjæringen med stor fleksibilitet
• Effektiv slepekniv, som gir inntil 600 gram kuttekraft
• Ergonomisk berøringsskjerm, for problemfri navigering
• Robust OPOS Sensor, som øker hastigheten skjæremerkene leses ved
• Forbedret intern intelligens, for å redusere menneskelige feil og manuelt arbeid
• Ultimat nøyaktighet i sporene
• OPOS Xtra funksionalitet for feilfri håndtering av meget små etikettjobber
• Smart FlexCut feature, som perforerer materialet for å gjøre det enkelt å fjerne etiketten fra dekkpapiret

–Vi vil kunne vise denne verdensnyheten på vårt demorom i slutten av februar, sier Gunnar Müller, salgssjef for skilt & dekor i Luth Gruppen. –Som Norges største Summa-forhandler har vi fra før en godt utstyrt Summa F-1612, en OPOS CAM modell og en standard S Class 2.
Vi viser de nye programmene GoSign og GoProduce som vi har oversatt til norsk, og kan dessuten vise spennende muligheter med automasjon som for eksempel Twin Workflow, hotfolder, og barcode automasjon, informerer Müller.

Luth Gruppen AS opplever dessuten enorm suksess med Summas Flatbed F 1612 og har til nå solgt 25 systemer i Norge. –Vi forventer at dette vil fortsette å være et svært attraktivt produkt for mange skiltmakere i det kommende året, avslutter Müller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: