Zünd viser digital skjæring og fresing

Martin Roed Nielsen, salgsansvarlig i Zünd.

Zünd vil vise messebesøkende hvordan man effektiviserer og automatiserer etterbehandling med digitale skjære- og fresebord.

Martin Roed Nielsen, salgssjef i Zünd, sier at de har de beste forutsetningene for å kunne vise frem alle løsningene de tilbyr digitalt under Sign & Print Connect.

– Vi har seks skjæremaskiner med forskjellige konfigurasjoner installert i vårt skandinaviske demorom som vil bli demonstrert for besøkende. På denne måten kan vi demonstrere alt fra å kutte små etiketter til tung fresing i tre og helautomatisk kutting av kartonger og displayer ved hjelp av roboter eller helautomatiske arkmatingssystemer.

Hvilket produkt vil du satse på å markere ekstra mye?

– Vi vil fokusere tungt på vårt nye EIS Load Table, som med Eye in the Sky kamerateknologi kan føre til betydelig økt produktivitet. Denne løsningen kan også kombineres med en robot. Vi vil kunne demonstrere dette for besøkende som er interessert.

EIS Load Table leser av en strekkode og registrerer automatisk skjæremerker på det trykte arket. Foto: Pressebilde

Hva er fordelene med dette produktet?

– Fordelen med EIS Load Table er at det hjelper å holde skjæremaskinen i gang hele tiden. Mens maskinen skjærer den forrige jobben, plasseres neste ark på EIS Load Table, som automatisk leser strekkoden og registrerer skjæremerker på det trykte arket. Arket mates deretter inn i skjæresonen, og maskinen begynner umiddelbart å skjære. Dette unngår unødvendige stopp for å bytte ark og åpne neste skjærefil.

Martin Roed Nielsen sier at de håper på mange besøkende, og at folk booker seg på mange uformelle møter, slik at de får muligheten til å gi unike demonstrasjoner av løsninger de normalt ikke tar med til fysiske messer.

– Med de enkeltstående møtene kan vi også demonstrere løsninger og applikasjoner som er relevante for den enkelte kunde, i stedet for å vise mer standardiserte «messejobber».

Produsenten Zünd byr på digitale skjære- og freseløsninger under messen Sign&Print Connect, 9–11. februar. Pressefoto.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.