Ny salgsmedarbeider hos Canon

Kenneth Hverven er det nyeste tilskuddet i Canon Norges Professional Print Team.

45 år gamle Kenneth Hverven er det nyeste tilskuddet i Canon Norges Professional Print Team. Han er utdannet grafiker i og har i sin tid i bransjen bl.a. jobbet hos flere store reklamebyråer og de siste årene som selger hos et av Oslos største trykkerier.

Kenneth Hverven (45) er ny salgsmedarbeider hos Canon Norge i deres Professional Print avdeling. Han skal betjene kunder på Romerike/Innlandet og Østfold. Hverven er utdannet grafiker i «bunnen». Han har i sin tid i bransjen bl.a. jobbet hos flere store reklamebyråer og de siste årene som selger hos et av Oslos største trykkerier. Hans uttalte ambisjon i Canon er å «sette fotavtrykk som partner for sine kunder, med glimt i øyet og sammen med de jobbe for gode forretningsutviklende løsninger». Målet er at kundene hans får mulighet til å bli enda mer lønnsomme og effektive med bl.a. Canons imagePRESS teknologi. I en pressemelding fra Canon heter det at de ser frem til å få Kenneth inn som en ressurs i teamet og ser frem til hans bidrag til å forme Canon Professional Print inn i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: