Ny salgsmedarbeider hos Canon

Kenneth Hverven er det nyeste tilskuddet i Canon Norges Professional Print Team.

45 år gamle Kenneth Hverven er det nyeste tilskuddet i Canon Norges Professional Print Team. Han er utdannet grafiker i og har i sin tid i bransjen bl.a. jobbet hos flere store reklamebyråer og de siste årene som selger hos et av Oslos største trykkerier.

Kenneth Hverven (45) er ny salgsmedarbeider hos Canon Norge i deres Professional Print avdeling. Han skal betjene kunder på Romerike/Innlandet og Østfold. Hverven er utdannet grafiker i «bunnen». Han har i sin tid i bransjen bl.a. jobbet hos flere store reklamebyråer og de siste årene som selger hos et av Oslos største trykkerier. Hans uttalte ambisjon i Canon er å «sette fotavtrykk som partner for sine kunder, med glimt i øyet og sammen med de jobbe for gode forretningsutviklende løsninger». Målet er at kundene hans får mulighet til å bli enda mer lønnsomme og effektive med bl.a. Canons imagePRESS teknologi. I en pressemelding fra Canon heter det at de ser frem til å få Kenneth inn som en ressurs i teamet og ser frem til hans bidrag til å forme Canon Professional Print inn i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: