Ny salgsmedarbeider hos Canon

Kenneth Hverven er det nyeste tilskuddet i Canon Norges Professional Print Team.

45 år gamle Kenneth Hverven er det nyeste tilskuddet i Canon Norges Professional Print Team. Han er utdannet grafiker i og har i sin tid i bransjen bl.a. jobbet hos flere store reklamebyråer og de siste årene som selger hos et av Oslos største trykkerier.

Kenneth Hverven (45) er ny salgsmedarbeider hos Canon Norge i deres Professional Print avdeling. Han skal betjene kunder på Romerike/Innlandet og Østfold. Hverven er utdannet grafiker i “bunnen”. Han har i sin tid i bransjen bl.a. jobbet hos flere store reklamebyråer og de siste årene som selger hos et av Oslos største trykkerier. Hans uttalte ambisjon i Canon er å “sette fotavtrykk som partner for sine kunder, med glimt i øyet og sammen med de jobbe for gode forretningsutviklende løsninger”. Målet er at kundene hans får mulighet til å bli enda mer lønnsomme og effektive med bl.a. Canons imagePRESS teknologi. I en pressemelding fra Canon heter det at de ser frem til å få Kenneth inn som en ressurs i teamet og ser frem til hans bidrag til å forme Canon Professional Print inn i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Nordisk emballasjemesse i mai

Tekst: Peter Ollén |

De internasjonale messene er avlyst, men 10. – 12. mai arrangeres en nordisk, digital messe med fokus på emballasje og e-handel. Det er AGI-forlaget med Pack Sweden som arrangerer og tidsskriftet nord emballage er involvert i markedsføring og regi av foredragene. Messen har fått navnet Packnorth.

Publisert av: