Gjenvunnet papir lokker de store varemerkene

Lessebo Paper har stor etterspørsel på sitt resirkulerte papir, Recycled.

Lessebo Paper lanserte papiret Recycled i 2019, et ubestrøket utvalg av FSC-merkede papirkvaliteter laget av sortert papiravfall fra hele Europa. Serien har nå oppnådd det anerkjente EU-miljømerket EcoLabel (EU Flower).

Det er den økende interessen for miljøvennlige produkter som er årsaken til det nylige tilskuddet i porteføljen, og interessen har bare økt ytterligere.
– Lessebo Paper er en av de mest miljøvennlige papirfabrikkene i verden, og våre lave CO2-utslipp på 22 kg pr. tonn papir er vanskelig å matche. Dette har blitt anerkjent i markedet, og vi kan se at det tiltrekker seg de store merkene, forklarer Eric Sigurdsson, administrerende direktør i Lessebo Paper.

Lessebo Recycled er tilgjengelig i to nyanser: Balder (CIE 145) og Tor (CIE 75). Den produseres på Lessebo Papers fabrikk i Sør-Sverige.

Ved å tilby resirkulerte produkter, bidrar Lessebo Paper til en sirkulær økonomi.
– Miljømessig bærekraft er en prioritering i Lessebo Paper, og det er en viktig del av vår forpliktelse overfor verden å tilby resirkulert papir og papp til markedet, sier Eric Sigurdsson og legger til: – EcoLabel-merket er en måte for Lessebo Paper å gjøre det enkelt for kundene å gjøre en forskjell for miljøet.

EUs EcoLabel er et miljømerke og tildeles produkter som oppfyller høye miljøstandarder gjennom hele livssyklusen: fra utvinning av råvarer til produksjon, distribusjon og avhending. EUs miljømerke fremmer sirkulær økonomi ved å oppmuntre produsenter til å produsere mindre avfall og CO2 under produksjonsprosessen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *