Canon: Fogra-sertifisering til ny imagePRESS

PUBLISERT: 4 mars 2021
OPPDATERT: 4 mars
Illustrasjon: Canon

Siden lanseringen i september 2020 er det installert over 100 arkmatede Canon imagePRESS C10010VP presser i EMEA-regionen. Modellen bygger på Canons velprøvde imagePRESS-teknologi og hjelper kunder med å holde stramme tidsfrister, produsere store volumer i høy hastighet og levere trykksaker i offset-kvalitet. Og som en ekstra bonus har serien nå Fogra PSD-sertifisering.

Kunder i hele EMEA-regionen trekker frem at imagePRESS C10010VP har gitt dem høyere kvalitetsnivåer, konsistent fargegjengivelse og mer effektiv produksjon, skriver Canon i en pressemelding. Med støtte for papirtykkelser opptil 400 g/m2 og ark-lengder på opptil 1300 mm, kan de nå produsere et enda større spekter av trykksaker raskere enn noen gang takket være forbedret automatisering som eliminerer tidkrevende manuelle prosesser.

imagePRESS-serien er nå godkjent med Fogras grad A for trykkvalitet
Både C10010VP- og C9010VP-modellen i imagePRESS-serien har nå Fogra PSD (Process Standard Digital)-sertifisering. Denne standarden anerkjenner imagePRESS-seriens høye trykkvalitet og evne til å produsere presise og konsistente farger på tvers av opplag, i høy hastighet. Samtlige produkter i imagePRESS-serien, inkludert imagePRESS C165 og C910, har nå fått høyeste grad – A – i klassen for trykkvalitet for alle kombinasjoner av papir og enhetskontroller.

Mark Lawn, Director for Professional Print Solutions for Canon Europa, sier følgende om imagePRESS C10010VPs umiddelbare suksess og Fogra-sertifiseringen: –Tilbakemeldingene vi har fått fra kundene våre har vært overveldende. Samtlige kunder sier at de har oppnådd mer og har kunnet oppfylle virksomhetens mål takket være imagePRESS-enhetene. På toppen av det har tildelingen av Fogras gullstempel for kvalitet og ytelse vært en solid anerkjennelse av jobben vi har lagt ned innen digitaltrykk og vårt mål om å levere de beste produktene. Kundene våre som investerer i en imagePRESS C10010VP, kan også sikre seg Fogra-sertifisering for egen virksomhet, noe som gir dem et konkurransefortrinn i kampen om nye oppdrag og hjelper dem med å holde på kundene.

EcoVadis Gold
I tillegg til dette meddeler Canon at de nå har mottatt EcoVadis Gold-sertifisering for sitt bærekraftsarbeid for sjette år på rad. EcoVadis Rating vurderer selskaper på tvers av en rekke områder som er sentrale for å oppfylle bærekraftsmål. Dette inkluderer miljø, arbeids- og menneskerettigheter, etikk og bærekraftig innkjøp. Den siste rapporten fra EcoVadis trekker frem at Canon gjør det svært godt på alle disse områdene, og særlig når det gjelder miljøpraksis. Canon roses for å utvikle produkter som er enkle å resirkulere, samt for tiltakene de har iverksatt for å redusere energiforbruket og CO2-utslippene.

Stuart Poore, EMEA Director for Sustainability and Government Affairs, sier: –Som selskap er vi forpliktet til å sette søkelys på bærekraft i alt vi gjør. Det at vi får EcoVadis’ Gold-sertifisering for sjette år på rad er et bevis på det. Det viser også partnerne og kundene våre at vi er en ansvarlig aktør når det gjelder bærekraft.

Canons bedriftsfilosofi bygger på det japanske ordet «Kyosei» som betyr å leve og arbeide sammen for et felles gode. Dette utgjør selve kjernen i arbeidet og danner grunnlaget for Canons forpliktelse til å opptre ansvarlig i hele forsyningskjeden, i lokalsamfunnene der de driver virksomhet og gjennom produktene de utvikler.

EcoVadis har til nå vurdert over 75 000 handelspartnere i 150 land med sin unike CSR-metode som bygger på internasjonale standarder for miljø- og samfunnsansvar, blant annet GRI (Global Reporting Initiative), FNs Global Compact og ISO 26000.

Les videre

Direktørskifte og produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom til Sign&Print Scandinavia ikke bare med produktnyheter, men også med en ny administrerende direktør ved roret. Det som ikke var nytt var fokuset på etterbehandling og automatiseringsløsninger.
Horizon-4-1024x683

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

3x hurtigere DTF-print

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.
mimaki-TxF300-150

Siste nytt

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Ny serie printere fra Canon

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.
canon_dakserie

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.
Kodak_prinergy-10