Canon: Fogra-sertifisering til ny imagePRESS

PUBLISERT: 4 mars 2021
OPPDATERT: 4 mars
Illustrasjon: Canon

Siden lanseringen i september 2020 er det installert over 100 arkmatede Canon imagePRESS C10010VP presser i EMEA-regionen. Modellen bygger på Canons velprøvde imagePRESS-teknologi og hjelper kunder med å holde stramme tidsfrister, produsere store volumer i høy hastighet og levere trykksaker i offset-kvalitet. Og som en ekstra bonus har serien nå Fogra PSD-sertifisering.

Kunder i hele EMEA-regionen trekker frem at imagePRESS C10010VP har gitt dem høyere kvalitetsnivåer, konsistent fargegjengivelse og mer effektiv produksjon, skriver Canon i en pressemelding. Med støtte for papirtykkelser opptil 400 g/m2 og ark-lengder på opptil 1300 mm, kan de nå produsere et enda større spekter av trykksaker raskere enn noen gang takket være forbedret automatisering som eliminerer tidkrevende manuelle prosesser.

imagePRESS-serien er nå godkjent med Fogras grad A for trykkvalitet
Både C10010VP- og C9010VP-modellen i imagePRESS-serien har nå Fogra PSD (Process Standard Digital)-sertifisering. Denne standarden anerkjenner imagePRESS-seriens høye trykkvalitet og evne til å produsere presise og konsistente farger på tvers av opplag, i høy hastighet. Samtlige produkter i imagePRESS-serien, inkludert imagePRESS C165 og C910, har nå fått høyeste grad – A – i klassen for trykkvalitet for alle kombinasjoner av papir og enhetskontroller.

Mark Lawn, Director for Professional Print Solutions for Canon Europa, sier følgende om imagePRESS C10010VPs umiddelbare suksess og Fogra-sertifiseringen: –Tilbakemeldingene vi har fått fra kundene våre har vært overveldende. Samtlige kunder sier at de har oppnådd mer og har kunnet oppfylle virksomhetens mål takket være imagePRESS-enhetene. På toppen av det har tildelingen av Fogras gullstempel for kvalitet og ytelse vært en solid anerkjennelse av jobben vi har lagt ned innen digitaltrykk og vårt mål om å levere de beste produktene. Kundene våre som investerer i en imagePRESS C10010VP, kan også sikre seg Fogra-sertifisering for egen virksomhet, noe som gir dem et konkurransefortrinn i kampen om nye oppdrag og hjelper dem med å holde på kundene.

EcoVadis Gold
I tillegg til dette meddeler Canon at de nå har mottatt EcoVadis Gold-sertifisering for sitt bærekraftsarbeid for sjette år på rad. EcoVadis Rating vurderer selskaper på tvers av en rekke områder som er sentrale for å oppfylle bærekraftsmål. Dette inkluderer miljø, arbeids- og menneskerettigheter, etikk og bærekraftig innkjøp. Den siste rapporten fra EcoVadis trekker frem at Canon gjør det svært godt på alle disse områdene, og særlig når det gjelder miljøpraksis. Canon roses for å utvikle produkter som er enkle å resirkulere, samt for tiltakene de har iverksatt for å redusere energiforbruket og CO2-utslippene.

Stuart Poore, EMEA Director for Sustainability and Government Affairs, sier: –Som selskap er vi forpliktet til å sette søkelys på bærekraft i alt vi gjør. Det at vi får EcoVadis’ Gold-sertifisering for sjette år på rad er et bevis på det. Det viser også partnerne og kundene våre at vi er en ansvarlig aktør når det gjelder bærekraft.

Canons bedriftsfilosofi bygger på det japanske ordet «Kyosei» som betyr å leve og arbeide sammen for et felles gode. Dette utgjør selve kjernen i arbeidet og danner grunnlaget for Canons forpliktelse til å opptre ansvarlig i hele forsyningskjeden, i lokalsamfunnene der de driver virksomhet og gjennom produktene de utvikler.

EcoVadis har til nå vurdert over 75 000 handelspartnere i 150 land med sin unike CSR-metode som bygger på internasjonale standarder for miljø- og samfunnsansvar, blant annet GRI (Global Reporting Initiative), FNs Global Compact og ISO 26000.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik