Marabu legger til opak hvit i fargeserie

Marabu har lagt til en ny ugjennomsiktig hvit farge i Tampa Glass-serien. Foto: Marabu/Skjermdump

Blekkprodusenten Marabu har utviklet en ny ugjennomsiktig hvit tampo- og silketrykkfarge. Tampa Glass TPGL 170 Opaque White er egnet for bruk på glass, keramikk, metall og lignende overflater og skal gi høy dekning og en spesielt «hvitere hvit».

I følge Marabu har Tampa Glass TPGK 170 Opaque White en mer blå snarere enn en gulaktig fargetone og virker derfor spesielt lys. Trykkfargen skal være enkel å bruke for både tampong- og silketrykk, og etter korrekt bruk har den høy vedheft og dekning samtidig som den er smussfri og ripebestandig. Etter anbefalte 30-minutters herding av blekket ved 140 grader Celsius er produktene til og med oppvaskmaskinsikre og motstandsdyktige mot kjemiske påkjenninger.

Ifølge produsenten er Tampa Glass TPGL-fargeserien fra Marabu primært tilpasset bruk i forskjellige reklame- og promotionprodukter for innendørs bruk. Ifølge Marabu fungerer fargen bra i trykkeprosessen og kan også brukes til utskrift i høye hastigheter. Utskriften skal ha et lysende og lett skinnende utseende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: