Marabu legger til opak hvit i fargeserie

Marabu har lagt til en ny ugjennomsiktig hvit farge i Tampa Glass-serien. Foto: Marabu/Skjermdump

Blekkprodusenten Marabu har utviklet en ny ugjennomsiktig hvit tampo- og silketrykkfarge. Tampa Glass TPGL 170 Opaque White er egnet for bruk på glass, keramikk, metall og lignende overflater og skal gi høy dekning og en spesielt «hvitere hvit».

I følge Marabu har Tampa Glass TPGK 170 Opaque White en mer blå snarere enn en gulaktig fargetone og virker derfor spesielt lys. Trykkfargen skal være enkel å bruke for både tampong- og silketrykk, og etter korrekt bruk har den høy vedheft og dekning samtidig som den er smussfri og ripebestandig. Etter anbefalte 30-minutters herding av blekket ved 140 grader Celsius er produktene til og med oppvaskmaskinsikre og motstandsdyktige mot kjemiske påkjenninger.

Ifølge produsenten er Tampa Glass TPGL-fargeserien fra Marabu primært tilpasset bruk i forskjellige reklame- og promotionprodukter for innendørs bruk. Ifølge Marabu fungerer fargen bra i trykkeprosessen og kan også brukes til utskrift i høye hastigheter. Utskriften skal ha et lysende og lett skinnende utseende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: