Konsis satser videre på digitalt offsettrykk

Konsis har skiftet ut den eldste av sine to HP Indigo til en fullutstyrt HP Indigo 7900

Konsis er et komplett kommunikasjonshus i Oslo sentrum som med sin ledende kompetanse innen trykk, stort format, design og kommunikasjon løser både små og store oppgaver. Konsis har en maskinpark deretter og har vært i stand til å tilby digital offsettrykk med HP Indigo i over 15 år. Nå erstatter Konsis den eldre av sine to HP Indigo med en fullt utstyrt HP Indigo 7900, som åpner for mange nye kreative applikasjonsmuligheter.

Konsis har siden oppstarten i  1992 utviklet seg fra å være en nisjeleverandør til å bli et komplett kommunikasjonshus, beliggende i Oslo sentrum, med 42 kreative og løsningsorienterte medarbeidere, et stort trykkeri, eget design- og digitalbyrå, samt et av Oslos mest moderne fotostudioer.

Digital utskrift med høy offsetkvalitet og spennende muligheter med spesielle farger
HP Indigo digital utskriftsteknologi med flytende offsetfarge har høy produktivitet og kvalitet på offsettrykk, men har også alle fordelene med digital utskrift, for eksempel lave oppstartkostnader, høy fleksibilitet og alle muligheter med variabel data. HP Indigo leder utviklingen innen digitalt trykkfarger og tilbyr det største utvalget innen spesialblekk.

Digitaltrykt metallblekk – unikt for HP Indigo
Med HP Indigo ElectroInk Silver kan Konsis produsere høykvalitetsutskrifter med metallfarge. Evnen til å skrive ut metallisk blekk er en unik HP Indigo-funksjon i den digitale utskriftsverdenen. HP Indigo Silver muliggjør ikke bare sølv, men et bredt spekter av metallfarger ved å trykke CMYK på toppen av sølvlaget enkelt og i en enkelt prosess. Dette betyr at Konsis kan tilby eksklusiv design av høy verdi, samtidig som de sparer på dyrt metallmateriale.

Hvit farge og trykk på papp
Med HP Indigo ElectroInk Premium White i trykkpressen, kan Konsis tilby et større, mer allsidig og variert utvalg av trykkmaterialer, med farget papir, plast og gjennomsiktige materialer. Den nye trykkpressen kan også trykke på tykt materiale, opptil 450 g / m2, noe som gir Konsis muligheten til å tilby sine kunder digitaltrykt emballasje.

Et fargerom utover det vanlige
Med syv blekk i trykkpressen er det også tilgang til et fargerom utover det vanlige gjennom utskrift med CMYK pluss Oransje, Fiolett og Grønt (HP IndiChrome Plus) samt simuleringer av PANTONE® fargeskalaen som kan gjøres med høy presisjon direkte i trykkpressen.

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: