Konsis satser videre på digitalt offsettrykk

Konsis har skiftet ut den eldste av sine to HP Indigo til en fullutstyrt HP Indigo 7900

Konsis er et komplett kommunikasjonshus i Oslo sentrum som med sin ledende kompetanse innen trykk, stort format, design og kommunikasjon løser både små og store oppgaver. Konsis har en maskinpark deretter og har vært i stand til å tilby digital offsettrykk med HP Indigo i over 15 år. Nå erstatter Konsis den eldre av sine to HP Indigo med en fullt utstyrt HP Indigo 7900, som åpner for mange nye kreative applikasjonsmuligheter.

Konsis har siden oppstarten i  1992 utviklet seg fra å være en nisjeleverandør til å bli et komplett kommunikasjonshus, beliggende i Oslo sentrum, med 42 kreative og løsningsorienterte medarbeidere, et stort trykkeri, eget design- og digitalbyrå, samt et av Oslos mest moderne fotostudioer.

Digital utskrift med høy offsetkvalitet og spennende muligheter med spesielle farger
HP Indigo digital utskriftsteknologi med flytende offsetfarge har høy produktivitet og kvalitet på offsettrykk, men har også alle fordelene med digital utskrift, for eksempel lave oppstartkostnader, høy fleksibilitet og alle muligheter med variabel data. HP Indigo leder utviklingen innen digitalt trykkfarger og tilbyr det største utvalget innen spesialblekk.

Digitaltrykt metallblekk – unikt for HP Indigo
Med HP Indigo ElectroInk Silver kan Konsis produsere høykvalitetsutskrifter med metallfarge. Evnen til å skrive ut metallisk blekk er en unik HP Indigo-funksjon i den digitale utskriftsverdenen. HP Indigo Silver muliggjør ikke bare sølv, men et bredt spekter av metallfarger ved å trykke CMYK på toppen av sølvlaget enkelt og i en enkelt prosess. Dette betyr at Konsis kan tilby eksklusiv design av høy verdi, samtidig som de sparer på dyrt metallmateriale.

Hvit farge og trykk på papp
Med HP Indigo ElectroInk Premium White i trykkpressen, kan Konsis tilby et større, mer allsidig og variert utvalg av trykkmaterialer, med farget papir, plast og gjennomsiktige materialer. Den nye trykkpressen kan også trykke på tykt materiale, opptil 450 g / m2, noe som gir Konsis muligheten til å tilby sine kunder digitaltrykt emballasje.

Et fargerom utover det vanlige
Med syv blekk i trykkpressen er det også tilgang til et fargerom utover det vanlige gjennom utskrift med CMYK pluss Oransje, Fiolett og Grønt (HP IndiChrome Plus) samt simuleringer av PANTONE® fargeskalaen som kan gjøres med høy presisjon direkte i trykkpressen.

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: