Tre markante nyheter fra swissQprint

Pressebilde

swissQprint presenterer tre verdensnyheter 24. mars. Det skjer på tre identiske webinarer, som holdes tidsforskjøvet på dagen for å imøtekomme de forskjellige tidssonene på kloden.

De første nyhetene handler om en hastighetsforbedret versjon av rull-til-rull-skriveren Karibu. Karibu ble presentert for første gang på Fespa 2019 som swissQprints første rull-til-rull-skriver. Nå kommer den i en enda raskere versjon.

Den andre nyheten gjelder også Karibu-skriveren, som nå kan skrive ut på begge sider samtidig. Det vil gi både kvalitets- og produktivitetsfordeler.

Endelig presenterer swissQprint de første UV-baserte neonfargene. Fargene i pressemeldingen sier ikke noe om de aktuelle fargene, men hvis du må tolke litt på medfølgende pressebilde, kan det være rosa (magenta) og gult.

De tre nyhetene vil bli lansert via web-streaming 24. mars 2021 fra swissQprints fabrikk i Sveits. Strømmingen varer i ca. en halvtime og vil finne sted kl. 9.00, kl. 16.00 og kl. 23.00. Alle presentasjoner vil være på engelsk.

Fra lanseringsdatoen og fremover er besøkende velkomne til å oppdage disse nye innovasjonene døgnet rundt på selskapets nettside, www.swissqprint.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: