Tre markante nyheter fra swissQprint

PUBLISERT: 15 mars 2021
OPPDATERT: 15 mars
Pressebilde

swissQprint presenterer tre verdensnyheter 24. mars. Det skjer på tre identiske webinarer, som holdes tidsforskjøvet på dagen for å imøtekomme de forskjellige tidssonene på kloden.

De første nyhetene handler om en hastighetsforbedret versjon av rull-til-rull-skriveren Karibu. Karibu ble presentert for første gang på Fespa 2019 som swissQprints første rull-til-rull-skriver. Nå kommer den i en enda raskere versjon.

Den andre nyheten gjelder også Karibu-skriveren, som nå kan skrive ut på begge sider samtidig. Det vil gi både kvalitets- og produktivitetsfordeler.

Endelig presenterer swissQprint de første UV-baserte neonfargene. Fargene i pressemeldingen sier ikke noe om de aktuelle fargene, men hvis du må tolke litt på medfølgende pressebilde, kan det være rosa (magenta) og gult.

De tre nyhetene vil bli lansert via web-streaming 24. mars 2021 fra swissQprints fabrikk i Sveits. Strømmingen varer i ca. en halvtime og vil finne sted kl. 9.00, kl. 16.00 og kl. 23.00. Alle presentasjoner vil være på engelsk.

Fra lanseringsdatoen og fremover er besøkende velkomne til å oppdage disse nye innovasjonene døgnet rundt på selskapets nettside, www.swissqprint.com.

Les videre

Direktørskifte og produktnyheter hos Horizon

Horizon Nordic kom til Sign&Print Scandinavia ikke bare med produktnyheter, men også med en ny administrerende direktør ved roret. Det som ikke var nytt var fokuset på etterbehandling og automatiseringsløsninger.
Horizon-4-1024x683

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

3x hurtigere DTF-print

Mimaki lanserte sin første DTF-skriver i april i år. Mindre enn et halvt år senere lanserer de etterfølgeren – TxF300-75 – som er tre ganger raskere.
mimaki-TxF300-150

Siste nytt

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Ny serie printere fra Canon

Canon har lansert sin nye imagePROGRAF TM-serie med A0+- og A1+-skrivere til teknisk og reklamerelatert storformatutskrift. Kundegruppen Canon ser for seg er alt fra arkitekt-, ingeniør-, produksjons- og byggevirksomheter til butikker, utdanningsinstitusjoner og hotell- og restaurantnæringen.
canon_dakserie

Neonsjokk hos Nize: "Tilbyr noe annet"

Fargerike trykk med neonfarger fanget blikket på Nize Equipments stand under Sign&Print Scandinavia. Men også en printer som kan skrive ut taktile skilt som bokstavelig talt står ut.
Nize-3-1024x683

Kodak styrker Prinergy i versjon 10

Kodak fortsetter å forbedre ytelsen, funksjonaliteten og sikkerheten til arbeidsflytprogramvaren deres.
Kodak_prinergy-10