Tre markante nyheter fra swissQprint

Pressebilde

swissQprint presenterer tre verdensnyheter 24. mars. Det skjer på tre identiske webinarer, som holdes tidsforskjøvet på dagen for å imøtekomme de forskjellige tidssonene på kloden.

De første nyhetene handler om en hastighetsforbedret versjon av rull-til-rull-skriveren Karibu. Karibu ble presentert for første gang på Fespa 2019 som swissQprints første rull-til-rull-skriver. Nå kommer den i en enda raskere versjon.

Den andre nyheten gjelder også Karibu-skriveren, som nå kan skrive ut på begge sider samtidig. Det vil gi både kvalitets- og produktivitetsfordeler.

Endelig presenterer swissQprint de første UV-baserte neonfargene. Fargene i pressemeldingen sier ikke noe om de aktuelle fargene, men hvis du må tolke litt på medfølgende pressebilde, kan det være rosa (magenta) og gult.

De tre nyhetene vil bli lansert via web-streaming 24. mars 2021 fra swissQprints fabrikk i Sveits. Strømmingen varer i ca. en halvtime og vil finne sted kl. 9.00, kl. 16.00 og kl. 23.00. Alle presentasjoner vil være på engelsk.

Fra lanseringsdatoen og fremover er besøkende velkomne til å oppdage disse nye innovasjonene døgnet rundt på selskapets nettside, www.swissqprint.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: