Etikettblogg fra Skanem

Illustrasjon: Skanem

Stavangerfirmaet Skanem, som leverer etikettløsninger, har startet opp en blogg om etiketter og emballasje. 

I presentasjonen av bloggen heter det: «Denne bloggen er for deg som er interessert i design og produksjon av etiketter og emballasje. Her kan du holde deg oppdatert på de nyeste trendene innen materialvalg, kvalitet og farger, men også finne nyttige artikler om merkevarebygging, kostnadsoptimering og logistikkløsninger. Bærekraft og innovasjon er en sterk drivkraft for oss, noe vi håper er en viktig del av din produktutvikling, også. På dette nettstedet har vi samlet all vår ekspertise og kunnskap på et sted, for å hjelpe deg å utvikle de etikett- og emballasjeløsningene som passer best for nettopp dine produkter.»

De tre første blogginnleggene tar for seg disse temaene:

  • Hvordan få levert etiketter midt i en krise
  • Slik blir emballasjen din mer bærekraftig
  • Slik lager du en etikett som skiller seg ut

Du finner bloggen her: Blogg.Skanem.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: