Scanpack innstilt i år – flyttes frem

Scanpack-messen blir ikke noe av i år. Foto: Pressebilde/Scanpack

Arrangøren har landet på beslutningen om å utsette emballasjemessen til slutten av neste år. Nye datoer er allerede satt.

Planen var helt til det siste å gjennomføre Scanpack-messen i Göteborg i år, til tross for koronapandemien. Nå kommer nyheten om at messen blir utsatt til oktober neste år, og arrangøren kunngjør på sitt nettsted:

«Vårt håp og vår ambisjon har alltid vært å kunne gjennomføre Scanpack 2021 i oktober, samtidig som vi har vært klare til å revurdere denne planen hvis situasjonen krever det.»

Scanpack skriver videre at de de siste ukene har de hatt en tett dialog med både utstillere, besøkende, bransjeorganisasjoner og partnere og til slutt havnet på beslutningen om å flytte den fysiske messen.

Nye datoer for messearrangementet er allerede satt til 4-7 oktober 2022.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: