Scanpack innstilt i år – flyttes frem

Scanpack-messen blir ikke noe av i år. Foto: Pressebilde/Scanpack

Arrangøren har landet på beslutningen om å utsette emballasjemessen til slutten av neste år. Nye datoer er allerede satt.

Planen var helt til det siste å gjennomføre Scanpack-messen i Göteborg i år, til tross for koronapandemien. Nå kommer nyheten om at messen blir utsatt til oktober neste år, og arrangøren kunngjør på sitt nettsted:

«Vårt håp og vår ambisjon har alltid vært å kunne gjennomføre Scanpack 2021 i oktober, samtidig som vi har vært klare til å revurdere denne planen hvis situasjonen krever det.»

Scanpack skriver videre at de de siste ukene har de hatt en tett dialog med både utstillere, besøkende, bransjeorganisasjoner og partnere og til slutt havnet på beslutningen om å flytte den fysiske messen.

Nye datoer for messearrangementet er allerede satt til 4-7 oktober 2022.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: