Zoom Grafisk har fått sølv-sertifisering i EcoVadis

Zoom Grafisk kunngjør på sitt nettsted at de har Sølv-sertifisering i EcoVadis. Dette bygger på en bærekraftsvurdering av selskapet.

Zoom Grafisk er i verdenssammenheng blant de beste 5% av alle trykkerier EcoVadis rangerer. EcoVadis er en uavhengig plattform som evaluerer og rangerer selskaper verden over basert på samfunnsansvar og bærekraft. Det betyr at de ser på arbeid med miljø, arbeidsforhold, menneskerettigheter, etisk forretningsdrift og hvor bærekraftig verdikjeden til hver enkelt bedrift er.

«Sertifiseringen er også en bekreftelse på at vi har lykkes i å nå flere av de målene vi har satt oss om å kunne tilby topp kvalitet til deg som kunde – uten å gå på kompromiss med miljøhensyn,» skriver Zoom Grafisk på sitt nettsted.

De bruker blant annet bare papir fra bærekraftig skogbruk, og ingen miljøskadelige trykkfarger eller rensemidler. I tillegg har de en effektiv kildesorteringsløsning og bruker kun emballasje som går gjennom retursystemer.

Kilde: Zoom Grafisk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: