Smarte løsninger hos Quadient på PackNorth

PUBLISERT: 12 april 2021
OPPDATERT: 12 april
Quadient CVP automatisk emballasjemaskin blir demonstrert på Packnorth-messen 10.-12. Mai. Foto: Pressebilde

Quadient inntar den nordiske emballasjemessen Packnorth med et digitalt skjærebord for produksjon av emballasje og etiketter i mindre serier og en automatisk emballasjemaskin som lager kartonger tilpasset innholdet. De viser også en modulær sorteringsløsning for håndtering av pakker og forsendelser.

Quadient stiller ut på Packnorth-messen 10. – 12. mai. Firmaet som tidligere gikk under navnet Neopost er kjent for mange som produsent og leverandør av grafiske etterbehandlingsmaskiner. Men de tilbyr også andre løsninger med fokus på automatisering, blant annet for selskaper i emballasjebransjen.

– Vi i Quadient ser på emballasjeproduksjon og pakkehåndtering som et viktig område nå og i fremtiden. Vi har en bredde i tilbudet vårt på akkurat dette området, sier markedsansvarlig Kristine Berg.

Skjæring og emballasje
På messen stiller de ut det digitale skjærebordet Duplo PFi Blade for kutting, toppstansing og rilling av pakker og etiketter i mindre serier. Skjærebordet kan håndtere et bredt utvalg av formater og applikasjoner, ifølge Kristine Berg.

Det vil også være demonstrasjoner av en automatisk emballasjemaskin, Quadient CVP. Det kan lage pappemballasje tilpasset størrelsen på innholdet – hva som skal pakkes. Kristine Berg sier at fordelene med maskinen er at det er mindre luft i pakkene samtidig som det eliminerer behovet for emballasjemateriale.

Det digitale skjærebordet Duplo PFi Blade. Foto: Pressebilde

Sortering av forsendelser
Videre viser Quadient sorteringsløsningen Isisort:

– Det er en modulær sorteringsløsning som håndterer forskjellige formater på pakker og forsendelser. Det effektiviserer distribusjonen av forsendelser og reduserer interne kostnader og skaper nye verdikjeder i selskaper.

Når vi spør Kristine Berg om hvordan Quadients opplegg vil være i løpet av de tre messedagene, sier hun at de vil fokusere på å holde inspirerende og interaktive presentasjoner og produktdemonstrasjoner to ganger om dagen av de tre forskjellige løsningene med påfølgende diskusjoner i grupperom:

– Presentasjonene blir holdt av våre produktspesialister både i produksjon hos kunden og fra demosentrene våre. I noen presentasjoner vil vi invitere eksisterende kunder til å fortelle hvordan og hvorfor de bruker løsningen vår. I såkalte «breakout rooms» vil vi lage en åpen diskusjon med mulighet til å stille spørsmål på det lokale språket. Vi vil således ha representanter fra hvert nordisk land samt tekniske spesialister fra både Duplo og Quadient, dette for å skape de beste forutsetningene for en god dialog og muliggjøre svar på alle tenkelige spørsmål.

– I tillegg til disse offentlige eventene, vil det også være mulighet til å bestille separate virtuelle møter med oss.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz