Smarte løsninger hos Quadient på PackNorth

Quadient CVP automatisk emballasjemaskin blir demonstrert på Packnorth-messen 10.-12. Mai. Foto: Pressebilde

Quadient inntar den nordiske emballasjemessen Packnorth med et digitalt skjærebord for produksjon av emballasje og etiketter i mindre serier og en automatisk emballasjemaskin som lager kartonger tilpasset innholdet. De viser også en modulær sorteringsløsning for håndtering av pakker og forsendelser.

Quadient stiller ut på Packnorth-messen 10. – 12. mai. Firmaet som tidligere gikk under navnet Neopost er kjent for mange som produsent og leverandør av grafiske etterbehandlingsmaskiner. Men de tilbyr også andre løsninger med fokus på automatisering, blant annet for selskaper i emballasjebransjen.

– Vi i Quadient ser på emballasjeproduksjon og pakkehåndtering som et viktig område nå og i fremtiden. Vi har en bredde i tilbudet vårt på akkurat dette området, sier markedsansvarlig Kristine Berg.

Skjæring og emballasje
På messen stiller de ut det digitale skjærebordet Duplo PFi Blade for kutting, toppstansing og rilling av pakker og etiketter i mindre serier. Skjærebordet kan håndtere et bredt utvalg av formater og applikasjoner, ifølge Kristine Berg.

Det vil også være demonstrasjoner av en automatisk emballasjemaskin, Quadient CVP. Det kan lage pappemballasje tilpasset størrelsen på innholdet – hva som skal pakkes. Kristine Berg sier at fordelene med maskinen er at det er mindre luft i pakkene samtidig som det eliminerer behovet for emballasjemateriale.

Det digitale skjærebordet Duplo PFi Blade. Foto: Pressebilde

Sortering av forsendelser
Videre viser Quadient sorteringsløsningen Isisort:

– Det er en modulær sorteringsløsning som håndterer forskjellige formater på pakker og forsendelser. Det effektiviserer distribusjonen av forsendelser og reduserer interne kostnader og skaper nye verdikjeder i selskaper.

Når vi spør Kristine Berg om hvordan Quadients opplegg vil være i løpet av de tre messedagene, sier hun at de vil fokusere på å holde inspirerende og interaktive presentasjoner og produktdemonstrasjoner to ganger om dagen av de tre forskjellige løsningene med påfølgende diskusjoner i grupperom:

– Presentasjonene blir holdt av våre produktspesialister både i produksjon hos kunden og fra demosentrene våre. I noen presentasjoner vil vi invitere eksisterende kunder til å fortelle hvordan og hvorfor de bruker løsningen vår. I såkalte «breakout rooms» vil vi lage en åpen diskusjon med mulighet til å stille spørsmål på det lokale språket. Vi vil således ha representanter fra hvert nordisk land samt tekniske spesialister fra både Duplo og Quadient, dette for å skape de beste forutsetningene for en god dialog og muliggjøre svar på alle tenkelige spørsmål.

– I tillegg til disse offentlige eventene, vil det også være mulighet til å bestille separate virtuelle møter med oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: