Sign, Print & Promotion flyttes til oktober

 Fra messen i 2018

Vår egen grafiske messe, Sign, Print & Promotion på Hellerudsletta utenfor Oslo flyttes om lag en måned, til 20-21. oktober. Messen, som opprinnelig var planlagt å skulle holdes i fjor, ble først flyttet til september i år. Etter en grundig overveielse og rådføring med messens største utstillere, har vi besluttet å flytte messen til 20. og 21. oktober. Dette er en overveielse vi har foretatt for å være helt sikre på at vi er over pandemiens restriksjoner.

Messens nettsted, sipp.no vil etter hvert fylles med informasjon etter som vi kommer nærmere messedatoene. Tradisjonelt har messen henvendt seg til de som driver med skilter og trykking og hatt tittelen Sign&Print – som bladet vårt – men i år har vi også invitert med oss de som driver med promotering. Hold av datoene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: