Førsteplass seks år på rad

Nyala-maskiner er storselgere i Europa, ifølge Infosource. Foto: Pressebilde

Nå skjer det igjen. Swissqprints Nyala er igjen i søkelyset som den bestselgende storformatskriveren i sin klasse i Europa, ifølge analyseselskapet Infosource.

Markedsleder i Europa – for sjette år på rad. Denne tittelen er gitt til Swissqprints Nyala 3-planskriver, til tross for pandemien i 2020, rapporterer markedsundersøkelsesselskapet Infosource.

Undersøkelsen sammenlignet UV-planskrivere og hybridskrivere med en utskriftsbredde på 152,4 centimeter. Alle maskiner i undersøkelsen er i prissegmentet 130.000-500.000 euro (ca. 1,4–5,5 millioner kroner).

Nyala 3-printer med flatbed 3,2 × 2 meter, ni fargekanaler og en hastighet på opptil 370 kvadratmeter i timen dukket igjen opp som vinneren i klassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: