Kongsberg viste frem nyheter

Kongsberg Precision Cutting Systems (‘Kongsberg PCS’) viste frem sine siste innovasjoner for skilt- og displaymarkedet til et fullpakket virtuelt publikum på den nylig avholdte ISA International Sign Expo.

Arrangementet, som gikk fra 7. til 9. april, hadde vært en stor suksess for Kongsberg PCS, etter selskapets egen mening. Teamet fra selskapet forhåndsviste deres C24 digitale etterbehandlingsbord med Feeder og Stacker på online-arrangementet, før de demonstrerte live sitt innovative nye VariAngle-verktøy.

Kongsberg PCM demonstrerte sitt nye VariAngle-verktøy på den virtuelle messen ISA International Sign Expo. Pressefoto.

Publikum fikk en eksklusiv titt på hvordan det unike VariAngle-verktøyet, designet for Kongsberg C- og XP-bordene, gjør det mulig å kutte i alle vinkler fra 0o til 60o ved høye hastigheter. VariAngle gir total frihet i utformingen av 3D-kreative displayer, samtidig som det resulterer i raskere oppsettstider og en økning i kuttehastigheten.

–Vi var glade for å ikke bare kunne presentere Kongsberg PCS som en frittstående virksomhet på ISA-utstillingen, men også å demonstrere våre nyeste teknologiske innovasjoner til de delegatene som var online, sa Stuart Fox, president for Kongsberg Precision Cutting Systems. «Vi ønsket hundrevis av besøkende velkommen til den digitale messstanden vår i løpet av de tre dagene det virtuelle arrangementet foregikk, og vi var glade for å se at mer enn hundre delegater deltok på vår live presentasjon, avslutter han.

På Kongsberg PCS live-økt fikk Stuart selskap av Brad Leonard, VP/GM for Kongsberg PCS, hvor paret avslørte fremtidige planer for merkevaren og hentydet til nye innovasjoner som for tiden er under utvikling. Som en av de fremste sponsorene av messen, var Kongsberg PCS også vert for sitt eget live demo-arrangement.

–Live-demoene var en stor suksess, og ga mange deltakere sin første mulighet til å se hvordan det nye VariAngle-verktøyet gjør eksisterende Kongsberg C- og XP-bord helt selvforsynt og i stand til å levere ethvert kreativt design, sa Brad Leonard. –Ved å bruke VariAngle fjernes behovet for å stoppe produksjonen når du bytter verktøy, noe som reduserer oppsetttidene drastisk og øker skjærehastigheten. Med VariAngle har vi utviklet et enkelt verktøy som skjærer rette linjer i ethvert vinkelvalg i trinn på halv grad mellom 0o og 60o og opp til 100m / min. Dette er virkelig en banebrytende innovasjon for bransjen, mener Leonard.

–Med tre dager fullpakket med informative og inspirerende ideer, var dette en flott begivenhet for oss å være en del av, oppsummerer Leonard. –Besøkende brukte i gjennomsnitt nesten 90 minutter på vår virtuelle messe og var opptatt av å lære mer om Kongsberg PCS-virksomheten, samt våre spennende nye digitale etterbehandlingsløsninger. Vi ser nå frem til å dele mer om den siste utviklingen vår i nær fremtid, avslutter han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: