Kongsberg viste frem nyheter

PUBLISERT: 19 april 2021
OPPDATERT: 19 april

Kongsberg Precision Cutting Systems (‘Kongsberg PCS’) viste frem sine siste innovasjoner for skilt- og displaymarkedet til et fullpakket virtuelt publikum på den nylig avholdte ISA International Sign Expo.

Arrangementet, som gikk fra 7. til 9. april, hadde vært en stor suksess for Kongsberg PCS, etter selskapets egen mening. Teamet fra selskapet forhåndsviste deres C24 digitale etterbehandlingsbord med Feeder og Stacker på online-arrangementet, før de demonstrerte live sitt innovative nye VariAngle-verktøy.

Kongsberg PCM demonstrerte sitt nye VariAngle-verktøy på den virtuelle messen ISA International Sign Expo. Pressefoto.

Publikum fikk en eksklusiv titt på hvordan det unike VariAngle-verktøyet, designet for Kongsberg C- og XP-bordene, gjør det mulig å kutte i alle vinkler fra 0o til 60o ved høye hastigheter. VariAngle gir total frihet i utformingen av 3D-kreative displayer, samtidig som det resulterer i raskere oppsettstider og en økning i kuttehastigheten.

–Vi var glade for å ikke bare kunne presentere Kongsberg PCS som en frittstående virksomhet på ISA-utstillingen, men også å demonstrere våre nyeste teknologiske innovasjoner til de delegatene som var online, sa Stuart Fox, president for Kongsberg Precision Cutting Systems. «Vi ønsket hundrevis av besøkende velkommen til den digitale messstanden vår i løpet av de tre dagene det virtuelle arrangementet foregikk, og vi var glade for å se at mer enn hundre delegater deltok på vår live presentasjon, avslutter han.

På Kongsberg PCS live-økt fikk Stuart selskap av Brad Leonard, VP/GM for Kongsberg PCS, hvor paret avslørte fremtidige planer for merkevaren og hentydet til nye innovasjoner som for tiden er under utvikling. Som en av de fremste sponsorene av messen, var Kongsberg PCS også vert for sitt eget live demo-arrangement.

–Live-demoene var en stor suksess, og ga mange deltakere sin første mulighet til å se hvordan det nye VariAngle-verktøyet gjør eksisterende Kongsberg C- og XP-bord helt selvforsynt og i stand til å levere ethvert kreativt design, sa Brad Leonard. –Ved å bruke VariAngle fjernes behovet for å stoppe produksjonen når du bytter verktøy, noe som reduserer oppsetttidene drastisk og øker skjærehastigheten. Med VariAngle har vi utviklet et enkelt verktøy som skjærer rette linjer i ethvert vinkelvalg i trinn på halv grad mellom 0o og 60o og opp til 100m / min. Dette er virkelig en banebrytende innovasjon for bransjen, mener Leonard.

–Med tre dager fullpakket med informative og inspirerende ideer, var dette en flott begivenhet for oss å være en del av, oppsummerer Leonard. –Besøkende brukte i gjennomsnitt nesten 90 minutter på vår virtuelle messe og var opptatt av å lære mer om Kongsberg PCS-virksomheten, samt våre spennende nye digitale etterbehandlingsløsninger. Vi ser nå frem til å dele mer om den siste utviklingen vår i nær fremtid, avslutter han.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag