Luth Gruppen og deres samarbeidspartnere inviterer til webinar

PUBLISERT: 19 april 2021
OPPDATERT: 19 april
Webinaret kjører live fra Luth Gruppens demorom på Furuset.

«Fargene lever sitt eget bemerkelsesverdige liv etter at de har blitt påført lerretet» – sitat Edvard Munch

I mange tilfeller gjelder dette dessverre også for utskrifter. Fargekvaliteten avhenger av utskriftsteknologien og mediet som brukes. Hvis ikke dette er en perfekt match, kan resultatene være både overraskende og skuffende. Leter du etter «Det perfekt bilde» er kunnskapen om de forskjellige utskriftsteknologiene avgjørende! For å øke forståelsen av de forskjellige utskriftsteknologiene, organiserer Luth Gruppen et webinar sammen med Color Concepts: et meget anerkjent og uavhengig firma på europeisk sokkel. Color Concepts vil gi en tydelig og rettferdig redegjørelse om de forskjellige teknologiene og fordelene de representerer. Etter denne seansen går man mer i dybden sammen med leverandøren Epson. Helt til slutt åpnes det for spørsmål.

På agendaen:
– Introduksjon
– Color Concepts, webinar om print-teknologier (Solvent vs. Latex blekk)
– Live sending hvor vi går mer i dybden: «Teknologi» workshop med Epson

Webinaret avholdes to ganger, man kan velge mellom mandag 26. april kl. 13:00 eller onsdag 28. april kl. 10:00.

Påmelding via denne lenken.

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324