Luth Gruppen og deres samarbeidspartnere inviterer til webinar

Webinaret kjører live fra Luth Gruppens demorom på Furuset.

«Fargene lever sitt eget bemerkelsesverdige liv etter at de har blitt påført lerretet» – sitat Edvard Munch

I mange tilfeller gjelder dette dessverre også for utskrifter. Fargekvaliteten avhenger av utskriftsteknologien og mediet som brukes. Hvis ikke dette er en perfekt match, kan resultatene være både overraskende og skuffende. Leter du etter «Det perfekt bilde» er kunnskapen om de forskjellige utskriftsteknologiene avgjørende! For å øke forståelsen av de forskjellige utskriftsteknologiene, organiserer Luth Gruppen et webinar sammen med Color Concepts: et meget anerkjent og uavhengig firma på europeisk sokkel. Color Concepts vil gi en tydelig og rettferdig redegjørelse om de forskjellige teknologiene og fordelene de representerer. Etter denne seansen går man mer i dybden sammen med leverandøren Epson. Helt til slutt åpnes det for spørsmål.

På agendaen:
– Introduksjon
– Color Concepts, webinar om print-teknologier (Solvent vs. Latex blekk)
– Live sending hvor vi går mer i dybden: «Teknologi» workshop med Epson

Webinaret avholdes to ganger, man kan velge mellom mandag 26. april kl. 13:00 eller onsdag 28. april kl. 10:00.

Påmelding via denne lenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: