Registrering åpner for besøkere til Packnorth

Daniel Wahlgren ser stor interesse for emballasjemessen Packnorth. Foto: Claes Nordström

Alle i emballasjebransjen får sjansen til å møtes når den digitale messen Packnorth arrangeres 10. – 12. Mai. Fra fredag ​​16. april kunne besøkende melde seg gratis på messen.
Søstermessen Sign&Print Connect hadde sin debut 9-11. februar i år. Ifølge arrangøren ble det en umiddelbar suksess med over 3 500 besøkende og et 40-talls utstillere. Den digitale messen rettet mot den grafiske industrien bød på presentasjoner og verdensnyheter – til sammen 558 produktnyheter – for blant annet skilter og storformat, trykk, print og ferdiggjøring.
Nå tas konseptet videre med en digital messe for hele emballasjeindustrien. 10-12. mai arrangeres Packnorth av AGI Publishing house og Pack Sweden.

Dekker hele emballasjekjeden

Packnorth samler produsenter, forhandlere og leverandører innen emballasjedesign, materialer, utstyr, teknikk samt automatiserings- og logistikkløsninger. Messen tar sikte på å gi de besøkende de siste innovasjonene innen hele emballasjekjeden.

Daniel Wahlgren, messeansvarlig, sier at messen er en ypperlig anledning for emballasjeindustrien å treffes når det fysiske møtet ikke er mulig i større skala. Samtidig poengterer han at ingen på det nåværende tidspunkt vet hvor lenge vi kommer til å måtte hanskes med disse usikre tidene (les covid-19-pandemien). Han sier at Packnorth blir en samlingsplass for hele emballasjeindustrien:

– I stedet for å kun kommunisere i sine egne kanaler og sitt eksisterende nettverk får foretak nå en virkelig sjanse til å nå ut til nye potensielle kunder, sier Daniel Wahlgren.

Digitalt – uten begrensninger

Han sier at en overgang er i ferd med å skje fra fysiske messer og arrangementer til digitale. Det skjer kanskje ikke i løpet av et år, men hvordan ser det ut om fem år? Om ti år? En ting er sikkert, den pågående pandemien har satt fart på det hele.

– Med vårt kontaktnettverk når vi alle besøkere som vanligvis kommer til de fysiske messene, og flere til. Det fine er at vi alle ikke blir begrenset geografisk. Folk trenger ikke å reise til storbyene for å være med. Det blir enkelt for foretak å vise frem sine nyheter og hva de er flinke til, uavhengig av hvorvidt de befinner seg i Sverige eller et annet nordisk land.

Hvordan er interessen for messen?

– Veldig god, bransjen er sulten etter å ses og vise frem sine nyheter. Digitalt er en vei som andre events også har gått mot – dette sammen med litt etterforskning har gjort oss sikre på at vi er på rett spor. Vår forventning er at vi kommer til å få tusentalls besøkere. Vi sikter på rett over 5 000 besøkere, men det er selvsagt ingen øvre begrensning på antall deltakere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: