HP+ er et nytt smart utskriftssystem

PUBLISERT: 28 april 2021
OPPDATERT: 28 april

Tirsdag ble HP+ lansert i Norge og 35 andre land. Det er HPs nye smarte utskriftssystem for forbrukere og små bedrifter. HP+ skal gjøre det lettere  å alltid kunne skrive ut det de trenger. Samtidig låses brukerne til HPs egne blekkpatroner. 

I en tid hvor etterspørselen etter utskrift er høy, drevet av millioner av mennesker som jobber og studerer hjemmefra, moderniserer dermed HP+ dagens utskriftsopplevelse.
Etter introduksjonen i USA lanseres HP+ nå globalt til 35 nye land, inkludert Norge.

HP+ vil være et opt-in-program som nye printere fra HP vil støtte. Om man velger å gå for HP+ når man registrer printeren får man en rekke fordeler, blant annet:
• 6 måneder med gratis utskrift gjennom abonnementsløsningen Instant Ink
• En smartere utgave av HPs Smart App, med mer avanserte funksjoner
• Ny privat henting-funksjon lar deg trykke nå og hente senere når du er ved skriveren
• Ett års ekstra HP-garanti
• Mer bærekraftige utskrifter
• Smart sikkerhetsovervåking bidrar til å oppdage og forhindre angrep fra skadelig programvare

Med HP+ låser forbrukeren seg til å kun bruke HPs egne blekkpatroner. Dette gjør at HP kan bygge videre på deres forpliktelse til resirkulering av rekvisita, samt en fremtid som er «skogpositiv» og fremmer netto null avskoging, heter det i en pressemelding.

Blekk levert på dørterskelen

Priser og tilgjengelighet
HP+ lanseres først med den nye HP LaserJet M200-serien, samt HP HP OfficeJet Pro 8000e- og 9000e-serien, DeskJet 2700e- og 4100e-serien og ENVY 6000e- og 6400e-serien. Den første skriveren som vil bli tilgjengelig med HP+ i Norge er OfficeJet Pro. Den blir tilgjengelig fra juni 2021 med en utsalgspris fra 1599 kroner inkl. moms.

Du kan lese mer om dette på HPs nettsider.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324