HP+ er et nytt smart utskriftssystem

Tirsdag ble HP+ lansert i Norge og 35 andre land. Det er HPs nye smarte utskriftssystem for forbrukere og små bedrifter. HP+ skal gjøre det lettere  å alltid kunne skrive ut det de trenger. Samtidig låses brukerne til HPs egne blekkpatroner. 

I en tid hvor etterspørselen etter utskrift er høy, drevet av millioner av mennesker som jobber og studerer hjemmefra, moderniserer dermed HP+ dagens utskriftsopplevelse.
Etter introduksjonen i USA lanseres HP+ nå globalt til 35 nye land, inkludert Norge.

HP+ vil være et opt-in-program som nye printere fra HP vil støtte. Om man velger å gå for HP+ når man registrer printeren får man en rekke fordeler, blant annet:
• 6 måneder med gratis utskrift gjennom abonnementsløsningen Instant Ink
• En smartere utgave av HPs Smart App, med mer avanserte funksjoner
• Ny privat henting-funksjon lar deg trykke nå og hente senere når du er ved skriveren
• Ett års ekstra HP-garanti
• Mer bærekraftige utskrifter
• Smart sikkerhetsovervåking bidrar til å oppdage og forhindre angrep fra skadelig programvare

Med HP+ låser forbrukeren seg til å kun bruke HPs egne blekkpatroner. Dette gjør at HP kan bygge videre på deres forpliktelse til resirkulering av rekvisita, samt en fremtid som er «skogpositiv» og fremmer netto null avskoging, heter det i en pressemelding.

Blekk levert på dørterskelen

Priser og tilgjengelighet
HP+ lanseres først med den nye HP LaserJet M200-serien, samt HP HP OfficeJet Pro 8000e- og 9000e-serien, DeskJet 2700e- og 4100e-serien og ENVY 6000e- og 6400e-serien. Den første skriveren som vil bli tilgjengelig med HP+ i Norge er OfficeJet Pro. Den blir tilgjengelig fra juni 2021 med en utsalgspris fra 1599 kroner inkl. moms.

Du kan lese mer om dette på HPs nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: