HP+ er et nytt smart utskriftssystem

PUBLISERT: 28 april 2021
OPPDATERT: 28 april

Tirsdag ble HP+ lansert i Norge og 35 andre land. Det er HPs nye smarte utskriftssystem for forbrukere og små bedrifter. HP+ skal gjøre det lettere  å alltid kunne skrive ut det de trenger. Samtidig låses brukerne til HPs egne blekkpatroner. 

I en tid hvor etterspørselen etter utskrift er høy, drevet av millioner av mennesker som jobber og studerer hjemmefra, moderniserer dermed HP+ dagens utskriftsopplevelse.
Etter introduksjonen i USA lanseres HP+ nå globalt til 35 nye land, inkludert Norge.

HP+ vil være et opt-in-program som nye printere fra HP vil støtte. Om man velger å gå for HP+ når man registrer printeren får man en rekke fordeler, blant annet:
• 6 måneder med gratis utskrift gjennom abonnementsløsningen Instant Ink
• En smartere utgave av HPs Smart App, med mer avanserte funksjoner
• Ny privat henting-funksjon lar deg trykke nå og hente senere når du er ved skriveren
• Ett års ekstra HP-garanti
• Mer bærekraftige utskrifter
• Smart sikkerhetsovervåking bidrar til å oppdage og forhindre angrep fra skadelig programvare

Med HP+ låser forbrukeren seg til å kun bruke HPs egne blekkpatroner. Dette gjør at HP kan bygge videre på deres forpliktelse til resirkulering av rekvisita, samt en fremtid som er «skogpositiv» og fremmer netto null avskoging, heter det i en pressemelding.

Blekk levert på dørterskelen

Priser og tilgjengelighet
HP+ lanseres først med den nye HP LaserJet M200-serien, samt HP HP OfficeJet Pro 8000e- og 9000e-serien, DeskJet 2700e- og 4100e-serien og ENVY 6000e- og 6400e-serien. Den første skriveren som vil bli tilgjengelig med HP+ i Norge er OfficeJet Pro. Den blir tilgjengelig fra juni 2021 med en utsalgspris fra 1599 kroner inkl. moms.

Du kan lese mer om dette på HPs nettsider.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1