Et artilleri med skjæreløsninger

High Beam-cutter, tilpasset skjæring av skumplater i opp til 110 millimeters tykkelse.

Zünd inviterer messebesøkende på sitt utvalg av skjærebord for alle slags applikasjoner i emballasjebransjen. Automatisering er den røde tråden i utstillingen.

Henrik Larsson Hedblom ser at flere velger digital skjæring på emballasjeområdet.

Henrik Larsson Hedblom, selger i Sverige, sier at Zünds stand på Packnorth (10.-12.mai) innbefatter alt fra sample making, skjæring av skuminnredning til helautomatiserte produksjonssystemer med doble skjærehoder for effektiv døgnet rundt-produksjon.
– Vi kommer til å demonstrere både manuelle og helautomatiske løsninger med våre arkmatingssystemer BHS, BHS 150 og robotløsninger. Vi viser også vår High Beam-cutter for skjæring i skum opp til 110 millimeters tykkelse og også mer manuelle skjæresystemer for kortere serier.
Han sier at deres helautomatiske løsninger gir en stor fordel da maskinene kan lastes opp med opp til 150 centimeter høye paller med medier for ubevoktet skjæring i flere timer. Også de mindre skjæresystemene kan fås med helautomatiserte løsninger, noe som er satt pris på av kundene.
– Så uansett hvor stort behov eller hvor store ark våre brukere har så har vi løsninger i alle størrelser for både manuell og helautomatisk produksjon.

Hvordan ser du på deres vekst på emballasjeområdet?

– Vi ser at flere og flere foretak går mot digital skjæring i stedet for tradisjonell stansing. Så vi ser en stor vekst på dette emballasjeområdet. Fordelene med ekstremt kort oppstartstid, da man ikke trenger å ta frem en stansform og det at våre maskiner i tillegg egner seg for såvel korte som for lange serier, gjør at våre brukere ikke trenger å overprodusere opplag, men kan tilpasse volumene mer til det behovet kundene har.
– Det sparer mye tid og penger å slippe å måtte overprodusere opplag og ha emballasjer eller ulike kundeunike produkter på lager. Man kan si at det blir en ”cut-on-demand”-løsning som våre kunder setter veldig pris på, sier Henrik Larsson Hedblom.

Arkmatingssystemene BHS og BHS 150 sammen med robotløsninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: