Nå åpner messen!

Nå åpner vi messen! Du kan stoppe nedtellingen, Packnorth har åpnet sine digitale messedører. Våre eksperter står klare til å ta deg imot og presentasjonene har rullet i gang. Så hva venter du på?

Har du ikke registrert deg ennå? Ta det med ro, det tar bare rundt et minutt og så er du klar for å delta på hele messen. Du må nemlig være innlogget for å kunne utforske alle utstillernes stands, følge en presentasjon eller booke tid med ekspertene. Gå til Packnorth.se og klikk på «Register», så er du snart inne.

Vår digitale emballasjemesse finner sted den 10.-12. mai 2021. Packnorth er for deg som produserer eller kjøper emballasjer i Norden. Vi henvender oss til deg som er interessert i emballasjer, holdbarhet og innovasjon. Messen er gratis.

3 dager fullspekket med emballasjefokus
Packnorth har samlet masse utstillere på et sted. På deres stands kan du se og lese mer om alle produktene de tilbyr. Når du finner noe du er interessert i kan du deretter enkelt ta kontakt med rett ekspert som hjelper deg vidare med alt du trenger å vite. Gå heller ikke glipp av alle lærerike, kreative og inspirerande presentasjoner. Vi har i gang 4 kanaler som sender live samtidig, hvor du også kan stille spørsmål direkte til foredragsholderen.

Vi har også kategorisert hele bransjen i vår kategori-søker for å gjøre det enkelt for deg å finne frem raskere og mer effektivt. Velkommen skal du være!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: