Nå åpner messen!

PUBLISERT: 10 mai 2021
OPPDATERT: 10 mai

Nå åpner vi messen! Du kan stoppe nedtellingen, Packnorth har åpnet sine digitale messedører. Våre eksperter står klare til å ta deg imot og presentasjonene har rullet i gang. Så hva venter du på?

Har du ikke registrert deg ennå? Ta det med ro, det tar bare rundt et minutt og så er du klar for å delta på hele messen. Du må nemlig være innlogget for å kunne utforske alle utstillernes stands, følge en presentasjon eller booke tid med ekspertene. Gå til Packnorth.se og klikk på «Register», så er du snart inne.

Vår digitale emballasjemesse finner sted den 10.-12. mai 2021. Packnorth er for deg som produserer eller kjøper emballasjer i Norden. Vi henvender oss til deg som er interessert i emballasjer, holdbarhet og innovasjon. Messen er gratis.

3 dager fullspekket med emballasjefokus
Packnorth har samlet masse utstillere på et sted. På deres stands kan du se og lese mer om alle produktene de tilbyr. Når du finner noe du er interessert i kan du deretter enkelt ta kontakt med rett ekspert som hjelper deg vidare med alt du trenger å vite. Gå heller ikke glipp av alle lærerike, kreative og inspirerande presentasjoner. Vi har i gang 4 kanaler som sender live samtidig, hvor du også kan stille spørsmål direkte til foredragsholderen.

Vi har også kategorisert hele bransjen i vår kategori-søker for å gjøre det enkelt for deg å finne frem raskere og mer effektivt. Velkommen skal du være!

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324