Nå åpner messen!

Nå åpner vi messen! Du kan stoppe nedtellingen, Packnorth har åpnet sine digitale messedører. Våre eksperter står klare til å ta deg imot og presentasjonene har rullet i gang. Så hva venter du på?

Har du ikke registrert deg ennå? Ta det med ro, det tar bare rundt et minutt og så er du klar for å delta på hele messen. Du må nemlig være innlogget for å kunne utforske alle utstillernes stands, følge en presentasjon eller booke tid med ekspertene. Gå til Packnorth.se og klikk på «Register», så er du snart inne.

Vår digitale emballasjemesse finner sted den 10.-12. mai 2021. Packnorth er for deg som produserer eller kjøper emballasjer i Norden. Vi henvender oss til deg som er interessert i emballasjer, holdbarhet og innovasjon. Messen er gratis.

3 dager fullspekket med emballasjefokus
Packnorth har samlet masse utstillere på et sted. På deres stands kan du se og lese mer om alle produktene de tilbyr. Når du finner noe du er interessert i kan du deretter enkelt ta kontakt med rett ekspert som hjelper deg vidare med alt du trenger å vite. Gå heller ikke glipp av alle lærerike, kreative og inspirerande presentasjoner. Vi har i gang 4 kanaler som sender live samtidig, hvor du også kan stille spørsmål direkte til foredragsholderen.

Vi har også kategorisert hele bransjen i vår kategori-søker for å gjøre det enkelt for deg å finne frem raskere og mer effektivt. Velkommen skal du være!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: