Virtuell Fespa: Kongsberg PCS viser bord og verktøy

PUBLISERT: 19 mai 2021
OPPDATERT: 19 mai
Kongsberg Precision Cutting Systems vil vise frem et nytt bord og sine nyeste innovasjoner innen verktøy på FESPAs virtuelle live-arrangement.

Kongsberg Precision Cutting Systems (‘Kongsberg PCS’) vil vise frem sine siste innovasjoner for skilt- og displaymarkedet på denne månedens virtuelle FESPA Wide Format-arrangement.

Selskapet vil avdekke et nytt, kompakt bord – det siste i sin markedsledende Kongsberg C-serie og det minste høyhastighets produksjonsbordet på markedet – på denne unike begivenheten i EMEA. Bedriftspresident Stuart Fox og VP Sales EMEA, Russell Weller, vil også delta i FESPA Innovations & Trends (FIT) live-serien 26. mai, hvor ytterligere detaljer om bordet vil bli kunngjort.

–Etter som bedrifter i hele sektoren fortsetter å navigere i denne nye normalen, blir det stadig viktigere å investere i teknologi som ikke bare gir effektivitet, men også den høye kvaliteten som kundene krever, sier Russell Weller. –Vi er glade for å sponse et arrangement som demonstrerer de nyeste teknologiske innovasjonene, som kan hjelpe bedrifter med å møte de stadig voksende utfordringene i dag, samtidig som vi ser på fremtidig utvikling og suksess.

I tillegg til å avdekke det nye Kongsberg C-bordet, vil selskapet gi live online publikum et eksklusivt blikk på de nyeste innovasjonene fra Kongsberg PCS, inkludert det unike VariAngle-verktøyet. –VariAngle er virkelig en banebrytende innovasjon for bransjen, mener Russell. –Det gjør det mulig å skjære i alle vinkler fra 0o til 60o i høy hastighet og eliminerer behovet for å bytte verktøy, noe som resulterer i kortere installasjonstider og en økning i kuttehastigheten – alt sammen samtidig som det gir total frihet i utformingen av 3D-kreative displayer, sier Russell videre

–VariAngle live-demoer vil gi mange sin første mulighet til å se hvordan verktøyet gjør eksisterende Kongsberg C- og XP-bord helt selvforsynte og i stand til å levere ethvert kreativt design, avslutter Russell.

En andre presentasjon – igjen, live fra selskapets eget kundeopplevelsessenter i Belgia – vil deretter fremheve hvordan Kongsberg Motorized Roll Feeder leverer nøyaktig og effektiv kutting av myke skiltmaterialer, og eliminerer unøyaktige kutt på myke skiltjobber på grunn av rynker, strekk, forvrengning eller dårlig spolte ruller. Den tredje og siste live-demonstrasjonen vil fokusere på freseapplikasjoner, hvor teamet demonstrerer de mange funksjonene i Kongsberg X24 digitale etterbehandlingsbord og verktøyet som er spesielt utviklet for å forenkle og øke hastigheten på jobber.

Kongsberg Precision Cutting Systems virtuelle stand vil bemannes av EMEA salgsteamet, som vil være tilgjengelig for å dele ytterligere informasjon om sitt utvalg av digitale etterbehandlingsbord, samt en rekke verktøy og automatiseringsløsninger utviklet for å forbedre kvalitet og effektivitet.

For å besøke Kongsberg-standen og for å registrere deg gratis for presentasjonen og live demonstrasjonsarrangementer, fullfør FESPA Wide Format-registrering på denne lenken og følg instruksjonene .

For mer informasjon om det nye VariAngle-verktøyet, motorisert rullemater og hele sortimentet av Kongsberg digitale etterbehandlingsløsninger, besøk www.kongsbergsystems.com

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12