HP: Ny flaggskipsmodell for falset kartong

Den nye HP Indigo 35K for eksklusiv foldekartong er nå tilgjengelig på markedet. Foto: Pressebilde

HP Indigo utvider porteføljen. HP Indigo 35K, en digital presse for falset papp i eksklusive kvaliteter lanseres nå, som en videreutvikling av HP Indigo 30000.

Ifølge HP Indigo er etikett- og emballasjeindustrien et raskt voksende marked, spesielt når det gjelder falskartonger og etiketter. Det som driver veksten er for eksempel muligheten til å optimalisere logistikkjeder med on-demand printing. Derfor ser HP behovet for nye oppdaterte modeller i HP Indigo-serien, ikke minst flaggskipet HP Indigo 35K.

Denne nye modellen gjør det mulig å skrive ut med tynnere underlag, fra 150 mikron, for applikasjoner som stiv papp, og den printer i HD-kvalitet med opptil 1600 dpi. Den er utstyrt med HPs hvite blekk, Electroink Premium White, for høyere opasitet, Electroink Invisible Yellow og Tresu iCoat.

Raskere fargetilpasning
I tillegg er HP Indigos fargeautomasjonsteknologi Spot Master tilgjengelig for både 25K digitale presser og den nye 35K. Spot Master har som mål å øke produktiviteten i den digitale emballasjebransjen med raskere og mer nøyaktig fargetilpasning, med en nøyaktighet på mindre enn to delta E og mindre enn tre meter med avfall. Ifølge selskapet betyr Spot Master at hver etikett skal se nøyaktig ut, uansett hvor og når den ble skrevet ut.

En annen innovasjon som produsenten presenterer i forbindelse med utgivelsen, er HP Indigo Secure, et sett med løsninger for sikkerhet og varemerkebeskyttelse. Secure inkluderer maskinvare, programvare, media og blekk som vil bety en sikker utskriftsprosess for kunden.

Lanserer flere modeller
Nyheter presenteres også angående den skybaserte programvaren PrintOS. Blant annet PrintOS Learn, som innebærer en individuell og kontinuerlig læringsprosess basert på utstyret og brukerprofilen. I tillegg er det nå en PrintOS Supplies Inventory som, basert på den historiske bruken av forbruksvarer, forteller deg når det er på tide å legge inn en ny ordre.

I forbindelse med den nye 35K vil også ytterligere to Indigo-modeller slippes: HP Indigo 8K digital presse for etiketter og krympefilmer i lange serier og HP Indigo 6P som er en smalsporet digitalpresse for enkeltsidig utskrift av fotografier og kommersielle applikasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.