Canon Business inviterer til Make-It festival

PUBLISERT: 26 mai 2021
OPPDATERT: 26 mai

Canon Europe inviterer grafisk bransje til “Make it” – et helt nytt virtuelt arrangement

Selskapet arrangerer i perioden tirsdag 8. juni til torsdag 17. juni 2021 «Make It» – en eksklusiv, virtuell festival, fullpakket med innhold og praktiske råd, som hjelper deg med å forme en positiv forretningsframtid, heter det i invitasjonen.

For å hjelpe trykkerier og andre grafiske virksomheter til å utvikle en god fremtid for sine virksomheter, inviterer Canon til et nytt alt-i-ett virtuelt arrangement. Eventet «Make It» er dedikert til kunder og partnere i hele Canon EMEA (Europe, Middle East & Africa). Arrangementet varer fra 8. til 17. juni 2021 og vil bestå av en omfattende blanding av praktiske råd, inspirerende foredrag, teknologiske demonstrasjoner og de siste nyhetene for markedet – alt rettet mot å hjelpe leverandører av grafiske tjenester med å komme seg opp og omgruppere seg etter noen usedvanlige tøffe 14 måneder.

Sett din egen dagsorden
Leverandører av grafiske tjenester inviteres til å skape sin egen agenda avhengig av interesseområder, hva bedriften trenger og tilgjengelighet. Det varierte innholdet i «Make It» er designet for å gi hjelpemidler av alle størrelser for bedrifter innenfor hustrykkerier og grafiske virksomheter til å lykkes på sine respektive felt. Bransjeeksperter og kollegaer fra EMEA vil presentere hvordan bedrifter kan inspirere sine kunder og øke inntektene, samt hvordan man får fart på bedriftens gjenoppbygging og ved bruk av teknologi for å øke vekst.

Bli inspirert
Canon Europe er glade for å kunngjøre at foredragsholder og forfatter, René Carayol MBE vil holde et foredrag om hans viktigste virkemidler for å etablere og gjenoppbygge bedriftskultur i tøffe tider, noe som er svært relevant for mange bedrifter. Deltagere kan også forvente å lære om mental styrke fra tidligere rallyvinner Penny Mallory, og prisvinnende life coach Simon Alexander Ong forteller hvordan hindringer blir til muligheter.

Nye produktinnovasjoner og demonstrasjoner
Canon’s siste innovasjon innenfor profesjonell trykk vil bli demonstrert, og vil også inkludere et eksklusivt innblikk i de nye imagePRESS C10010VP Advance Automation Modules – designet for å produsere trykk av høyeste kvalitet, effektivt og uten manuelle prosesser. Kom tett på imagePRESS C170-serien og oppdag de kreative mulighetene for produksjon av krystallklare trykk med spektakulære farger av profesjonell kvalitet.

Under arrangementet vil de siste tilskuddene til storformatporteføljen bli presentert; ImagePROGRAF TZ – 30000 series and imagePROGRAF TX series. De nye produktene gjør det mulig for kunder å oppnå enestående produksjonsnivåer i CAD og plakatproduksjon av høyeste kvalitet med høy hastighet, medieautomatisering og brukervennlighet.

Under Make it får deltagere å få innblikk i Canon DreamLaboo 5000s avanserte system for foto produksjon, som produserer bilder i høyere kvalitet enn noe annet system på markedet. Dette gjør det mulig for bedriftene å utforske nye måter å skille seg ut med førsteklasses service.

Canon vil også avsløre sin nye automatiserte, skybaserte løsning. Denne vil komme som et friskt pust for mindre trykksaksleverandører ved en enkel tilnærming til kundebehandling, oppstart og gjennomføring av oppdraget. Løsningen gjør det mulig for bedriftene å effektivisere produksjonen og gi dem mer tid til å fokusere på kundene og øke verdiskapningen.

Lær hva som betyr mest for dagens kunder av grafiske virksomheter
Under Make It vil Canon Europe’s Insight Report bli presentert. Rapporten går i dybden på hvordan trykksaksleverandører kan levere størst mulig verdi til markedsførere i de nye miljøene på tvers av EMEA. I tillegg vil deltagere lære fra eksperter innenfor markedsføring når de diskuterer trykkets viktighet i kommunikasjonsstrategier og markedsføring. Nå som avkastning på investeringen er den største avgjørende faktoren for beslutning innenfor markedsføring, er det viktig at grafisk bransje er godt forberedt på disse samtalene med sine kunder.

–Vår intensjon med dette arrangementet er å gi grafiske virksomheter, uansett størrelse, praktisk veiledning de kan bruke for å prestere i et industrimiljø i konstant utvikling, kommenterer Mark Lawn, Director of Production Print Solutions for Canon Europe. –Vi har sett fantastisk smidighet og kreativitet blant våre grafiske kunder og vi ønsket å skape et fleksibelt innholdsprogram for å dele suksesshistorier for å inspirere andre, øke selvtilliten, og gi energi og entusiasme for fremtiden. Vårt arrangement vil vise hva som kan oppnås med å utfordre måten å drive forretninger på og hvordan selv de tøffeste tider kan være det perfekte utgangspunktet for å utnytte kundeinnsikt for å inspirere til planlegging, innovasjon og kreativitet, avslutter Lawn.

Påmelding og mer informasjon om arrangementet finner du på https://www.canon.no/business/insights/events/make-it-print-event/

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz