Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

PUBLISERT: 26 mai 2021
OPPDATERT: 21 mars
Mondis bølgepappeske holder ferskvarer på en temperatur på syv grader Celsius i opptil et døgn.

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

BCoolBox er laget av 100 prosent resirkulerbar bølgepapp og som annen bølgepapp kan den også printes på. Både et ytre og et indre lag av bølgepapp brukes, så det er ikke behov for polystyren eller andre isolasjonsmaterialer. I likhet med vanlige kjøleposer og kjølebokser forlenges den effektive kjøletiden når forskjellige typer kjølevæske kan plasseres mellom matvarene.

Ifølge Mondi er den største fordelen med deres nye emballasjekonsept at distribusjonen av de ekstra sensitive matvarene nå kan skje uten bruk av kjølebiler, slik at maten nå kan distribueres sammen med alle andre e-handelsprodukter. Videre mener produsenten at en annen fordel er at varene kan leveres selv om mottakeren ikke er hjemme, da innholdet ikke trenger å settes i kjøleskapet umiddelbart. Emballasjekonseptet er utviklet i tett samarbeid med en kunde, og de er åpne for videre utvikling av konseptet med andre kunder.

Kan emballasjen også brukes til å holde produktene varme? Mondis svar er at dette spørsmålet ennå ikke har blitt undersøkt.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12