Installerer Nordens første HP Indigo 100K

Niklas Bille, administrerende direktør i Billes, tar hånden til Patrik Agblad, selger i Visutech, sammen med Fredrik Bille, visepresident i Billes. Foto: Pressebilde

Billes tryckeri i Mölndal, Sverige gjør en stor investering i digitalprint og investerer i en HP Indigo 100K og en HP Indigo 7eco. Lave driftskostnader og en betydelig økning i digital kapasitet med opptil 50 prosent var avgjørende for investeringen.

– Vi i Billes har stor tillit til HP Indigo, som er markedsleder innen digital utskriftsteknologi, og leverandøren Visutech, som vi har veldig god erfaring fra. Det er for å øke produktiviteten og den digitale kapasiteten vi nå investerer i to nye trykkpresser, sier Niklas Bille, administrerende direktør og eier av Billes tryckeri, i en pressemelding.

Raskere og mer kostnadseffektivt
Den nye B2-trykkpressen HP Indigo 100K er den første som installeres i Norden. Den kan kjøre 6000 ark i timen og har også andre funksjoner som Auto Pallet Replacement System og Continuous Color Calibration, som i teorien gjør at maskinen kan kjøres kontinuerlig. Den nye Gripper-to-Gripper-løsningen for papirmating vil gi god registrering og stabil produksjon.

Den nye generasjonen av HP Indigo presser har også en raffinert EPM-funksjon, Enhanced Productivity Mode. EPM betyr at du skriver ut med tre farger i stedet for fire, bare CMY. Dette vil bety både raskere og mer kostnadseffektiv produksjon for Billes.

Dette er første gang i Norden at en HP Indigo 100K og HP Indigo 7eco installeres på samme sted. I tillegg til å oppgradere digitale presser, investerer Billes også i en In-Line Bourg Booklet Maker fra C.P. Bourg for digital etterbehandling.

Levering i sommer
Etter sommeren vil Bililles digitale maskinpark bestå av en HP Indigo 100K, en HP Indigo 7eco som er utstyrt med fem fargeverk og en HP Indigo 7900, utstyrt med syv fargeverk.

–Vi er ikke fornøyd med annet enn høyest mulig utskriftskvalitet, og valget om å fortsette med HP Indigo er derfor en selvfølge. Vi ser frem til leveransene fra Visutech i sommer, sier Niklas Bille.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: