Protektiv AS først ute med 3Sixty flaskeprinter i Norge

En 3Sixty flaskeprinter er nylig installert hos Protektiv AS. Dette skal være den første modellen som er installert i Norge. Foto:Pressebilde.

Protektiv AS har fått installert en 3Sixty flaskeprinter som trykker fullfarget motiv i 360 grader på runde og konede produkter.

Protektiv AS med 28 ansatte produserer transfer, silketrykk, tampotrykk, buttons, skilter, giveaways og brodering til forbrukere og videreforhandlere. Avdelingsleder på tampo, Rune Johannessen har lenge vært på utkikk etter en løsning for å UV-printe på termoser og flasker. –Det finnes mange flatbed UV-printere som har en flaskeopsjon, men disse har ikke hastigheten vi trenger for vår produksjon, sier Johannessen. –Personalisert og variabelt trykk er heller ikke noe problem, fastslår han. Maskinen er levert av Stein Raaness AS, som også har forsynt Protektiv AS med en Compress UV-printer som skal benyttes på diverse flate objekter.

Industriell flaskeprinter
3Sixty er en ekstremt rask UV-LED-printer som er fullstendig bygget for å printe på sylindriske og konede gjenstander, som flasker, termos og bokser. Ved å bruke miljøvennlig UV-LED-teknologi, tilbyr 3Sixty muligheten til å skrive ut på et bredt spekter av materialer, inkludert metall, glass, papir, tre, plast etc. Sammenlignet med tradisjonelle utskriftsteknikker, som f. eks. padprint og silketrykk har 3Sixty flere fordeler som, lavere produksjonskostnader, ingen klisjeer og rask bytte mellom utskriftsjobber.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: