Protektiv AS først ute med 3Sixty flaskeprinter i Norge

PUBLISERT: 26 mai 2021
OPPDATERT: 26 mai
En 3Sixty flaskeprinter er nylig installert hos Protektiv AS. Dette skal være den første modellen som er installert i Norge. Foto:Pressebilde.

Protektiv AS har fått installert en 3Sixty flaskeprinter som trykker fullfarget motiv i 360 grader på runde og konede produkter.

Protektiv AS med 28 ansatte produserer transfer, silketrykk, tampotrykk, buttons, skilter, giveaways og brodering til forbrukere og videreforhandlere. Avdelingsleder på tampo, Rune Johannessen har lenge vært på utkikk etter en løsning for å UV-printe på termoser og flasker. –Det finnes mange flatbed UV-printere som har en flaskeopsjon, men disse har ikke hastigheten vi trenger for vår produksjon, sier Johannessen. –Personalisert og variabelt trykk er heller ikke noe problem, fastslår han. Maskinen er levert av Stein Raaness AS, som også har forsynt Protektiv AS med en Compress UV-printer som skal benyttes på diverse flate objekter.

Industriell flaskeprinter
3Sixty er en ekstremt rask UV-LED-printer som er fullstendig bygget for å printe på sylindriske og konede gjenstander, som flasker, termos og bokser. Ved å bruke miljøvennlig UV-LED-teknologi, tilbyr 3Sixty muligheten til å skrive ut på et bredt spekter av materialer, inkludert metall, glass, papir, tre, plast etc. Sammenlignet med tradisjonelle utskriftsteknikker, som f. eks. padprint og silketrykk har 3Sixty flere fordeler som, lavere produksjonskostnader, ingen klisjeer og rask bytte mellom utskriftsjobber.

 

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1