Protektiv AS først ute med 3Sixty flaskeprinter i Norge

En 3Sixty flaskeprinter er nylig installert hos Protektiv AS. Dette skal være den første modellen som er installert i Norge. Foto:Pressebilde.

Protektiv AS har fått installert en 3Sixty flaskeprinter som trykker fullfarget motiv i 360 grader på runde og konede produkter.

Protektiv AS med 28 ansatte produserer transfer, silketrykk, tampotrykk, buttons, skilter, giveaways og brodering til forbrukere og videreforhandlere. Avdelingsleder på tampo, Rune Johannessen har lenge vært på utkikk etter en løsning for å UV-printe på termoser og flasker. –Det finnes mange flatbed UV-printere som har en flaskeopsjon, men disse har ikke hastigheten vi trenger for vår produksjon, sier Johannessen. –Personalisert og variabelt trykk er heller ikke noe problem, fastslår han. Maskinen er levert av Stein Raaness AS, som også har forsynt Protektiv AS med en Compress UV-printer som skal benyttes på diverse flate objekter.

Industriell flaskeprinter
3Sixty er en ekstremt rask UV-LED-printer som er fullstendig bygget for å printe på sylindriske og konede gjenstander, som flasker, termos og bokser. Ved å bruke miljøvennlig UV-LED-teknologi, tilbyr 3Sixty muligheten til å skrive ut på et bredt spekter av materialer, inkludert metall, glass, papir, tre, plast etc. Sammenlignet med tradisjonelle utskriftsteknikker, som f. eks. padprint og silketrykk har 3Sixty flere fordeler som, lavere produksjonskostnader, ingen klisjeer og rask bytte mellom utskriftsjobber.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: