Sign, Print & Promotion kommer i oktober

Nå er nettstedet for høstens messe for den grafiske bransjen, Sign, Print & Promotion åpnet! Denne messen foregår på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo onsdag 20. oktober mellom kl 9 og 17, og dagen etter, torsdag 21. oktober fra kl 9-16. 

Mye har rukket å skje i løpet av de to årene som har gått siden den forrige messen, så vi kan love deg mye spennende både på messestandsene og blant foredragene fra scenen. Som vanlig blir det gratis for publikum – både med de spennende seminarene og å møte de mange produktene. Benytt anledningen til å ta med egne filer og test utskriftene og de utrolig mange nye materialene.

Her klikker du for å registrere deg.

Alt i en messehall – du møter alle de ledende leverandørene
X Meeting Point blir i dagene 20.–21. oktober stedet for alle som jobber med kommunikasjon og synliggjøring. Om det er i store eller små formater, på papir, emballasje, folier, tekstiler eller gadgets er underordnet. Du vil se løsninger til det hele, og vi glemmer naturligvis ikke det digitale. Besøk uforpliktende de ulike standsene, se dine muligheter, sammenlikn, og ta inntrykkene med hjem til overveielse og eventuelle beslutninger.

Bransjens største messe og møtested
Der blir mye å se på. Sign, Print & Promotion er rammen for det møtestedet hvor bransjens involverte parter kan se og høre nyheter. Både de mer tekniske og de mer kreative samt ikke minst forretningsmuligheter. Og det er stedet hvor man kan nettverke. Med kolleger, med konkurrenter, med fagfolk, med leverandører og med kunder.

Folieringskonkurranser, trykksaksutstilling, roboter og 3D-print
Der er mye spennende å oppleve på messen. Her er kun et par eksempler:

At robotene har kommet for å bli er ingen i tvil om. På messen har vi sørget for at du kan oppleve et par roboter og snakke med noen som er eksperter på hvor det gir mening å investere i roboter.

Du kan også oppleve hva 3D-print kan brukes til. Det er langt mer enn små Eiffeltårn.

Ny teknologi. Ny viten. Nye idéer. Nye muligheter
I en travel hverdag kan det være vanskelig å reise verden rundt for å besøke internasjonale messer. Nu kan du bare ta turen til Sign, Print og Promotion. Her vil du oppleve det hele samlet til deg på ett sted. Lettere blir det ikke å være up-to-date på dine muligheter til å utvikle din virksomhet. Besøk messen med et åpent sinn og gå hjem med kunnskap som kan bety den avgjørende forskjell for deg og din forretning.

Digital messe

To viktige nyheter på årets messe er at vi har med kategorien «Promotion» og at du allerede nå kan begynne å se på messen. Den består nemlig også av en digital del, hvor du kan lese om nyheter, se klipp og filmer og snakke med utstillerne. Hvis du for eksempel leter etter en ny storformatskriver, er det bare å gå til messens nettside, sipp.no, registrere deg og bruke produktsøket. På ett sted finner du alt du trenger for å planlegge messebesøket ditt – eller bestemme hvem du allerede vil ha med i utvalget ditt. Den digitale plattformen lar deg enkelt finn de forskjellige utstillernes digitale stands og det er også lett å søke opp produkter du gjerne vil ta en titt på.

Ḱlikk her for å lese om utstillerne og søke etter deres produkter.

Vi sees den 20. og 21. oktober på messen. I mellomtiden ses vi digitalt. Vi ønsker deg en fin sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: