Karfjell tar over i Ricoh

Eivind Karfjell, 51, blir ny salgssjef for industrial og commercial i Ricoh.

9. august overtar Eivind Karfjell som salgssjef for industrial og commercial print hos Ricoh. Med Karfjell får selskapet en leder med meget lang erfaring fra den andre siden av bordet.

I 22 år har Eivind Karfjell, 51 år, arbeidet i grafisk bransje. I mange år drev han digitaltrykkeriet Peakprint, før han ble ansatt av HG Media, hvor han fortsatte å jobbe med salg.
Siden lokket jobben som prosjektleder i Konsis, der han trivdes veldig godt og fortsatt er.
– Under pandemien har jeg som prosjektleder fått jobbe stadig mer med oppsøkende salg. Jeg har da blitt påminnet om hvor gøy salg er og hvor mye jeg trives ute i markedet, sier Eivind Karfjell og fortsetter:
– Da jeg ble kontaktet av en rekrutterer som foreslo at jeg skulle bli ny salgssjef i Ricoh, så kjente jeg med en gang at det var noe jeg ville. Jeg ble glad for at de kontaktet meg.

Går man inn på Peakprints hjemmeside så er det ikke et trykkeri man møter. Der har Eivind Karfjell i stedet lagt sin andre lidenskap, nemlig Triatlon. Han er utdannet personlig trener og konkurrerer gjerne i kombinasjonen svømming, sykling og løping, i tillegg til langrenn. Vi får se om han får med seg teamet på Ricoh inn i dette.

På spørsmålet om strategi for Ricoh svarer Eivind Karfjell enn så lenge forsiktig. Erfaring av digitaltrykk har han med seg helt siden slutten av 90-tallet. Og nesten ingen har et så bredt tilbud som Konsis. De kan i prinsippet gjøre alt innen trykk og promotion. Det gir en bra base inn i Ricoh.

– Ricoh er sterke og har gode markedsandeler innen digitaltrykk. Jeg skal se hva jeg med min erfaring kan tilføre organisasjonen. Og så har Ricoh gode maskiner for storformat og trykk på tekstil. Der ser jeg en mulighet for raskere vekst, avslutter Eivind Karfjell.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: