Sign, Print & Promotion 2021

Tøft å starte opp igjen etter en lang og herlig sommer?

Nå kan du glede deg til den 20. og 21. oktober, for da blir det møte for hele bransjen. Velkommen til spennende messe, viktige foredrag og herlig musikk og mat på kvelden.

Reserver din gratis plass her!

På Sign, Print & Promotionmessen den 20. og 21. oktober i Oslo sier vi velkommen til alle med coronapass eller fersk test. Sammen skaper vi en boble hvor leverandører og besøkende treffes i sikre former. Vi skal sammen se tusenvis av produkter og nytt utstyr, lytte til foredrag og ha en fin kveld med hverandre.

Vi starter onsdag morgen den 20. oktober klokken 9.00 og holder på til 17.00. Hele dagen er gratis. Du bare melder deg på på sipp.no, så er alt klart.

Klokken 17.00 duker vi opp med buffét og lytter til live musikk i noen herlige timer. Dette til selvkost.

På natten kan du velge å bo på nybygde Moxy hotel, som er sammenbygd med messen. Og der har du en spesialpris på 995 kroner. Bare benytt denne lenken.

Torsdag åpner messen igjen klokken 9.00 og holder åpent helt til klokken 16.00. Da har du muligheten til å igjen teste nye materialer og maskiner. Du kan snakke med leverandører og lytte til ennå flere spennende seminarer av og med erfarne fagfolk. Også torsdagen er det helt gratis å gå på messen.

Velkommen den 20. og 21. oktober. Vi ser frem til å treffe deg.
Gå allerede nå inn og meld deg kostnadsfritt på her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: