Mer neon fra swissQprint

Brukere av Swissqprints printere kan nå skrive ut neonorange og neongrønt. Foto: Pressefoto

Neonfarger for UV-utskrift ble lansert av Swissqprint tidligere i år. Nå utvider produsenten fargeutvalget. To typer blekk danner grunnlaget for totalt fire fluoriserende farger som kan skrives ut på et bredt spekter av applikasjoner.

De to spotfargene er tilgjengelige i neongul og neonrosa, og når de skrives ut på hverandre, er det mulig å lage fargene neonorange eller neongrønt. Fargene er fluoriserende og lyser i UV-lys. Ifølge produsenten er de kompatible med alle eksisterende blekk samt alle Swissqprints UV-led  systemer, uavhengig av om de er plan- eller rulleskrivere. Spotfargene kan ettermonteres i de fritt konfigurerbare blekkkanalene.

I følge Swissqprint gir de nye fargevariantene muligheter for brukerne til å lage helt nye visuelle effekter som garanterer maksimal eksponering. Bruksområder som kan være arenaer for de nye neonfargene inkluderer plakater, POS og messemateriell og informasjon og reklameskilt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: