Mer neon fra swissQprint

PUBLISERT: 12 august 2021
OPPDATERT: 12 august
Brukere av Swissqprints printere kan nå skrive ut neonorange og neongrønt. Foto: Pressefoto

Neonfarger for UV-utskrift ble lansert av Swissqprint tidligere i år. Nå utvider produsenten fargeutvalget. To typer blekk danner grunnlaget for totalt fire fluoriserende farger som kan skrives ut på et bredt spekter av applikasjoner.

De to spotfargene er tilgjengelige i neongul og neonrosa, og når de skrives ut på hverandre, er det mulig å lage fargene neonorange eller neongrønt. Fargene er fluoriserende og lyser i UV-lys. Ifølge produsenten er de kompatible med alle eksisterende blekk samt alle Swissqprints UV-led  systemer, uavhengig av om de er plan- eller rulleskrivere. Spotfargene kan ettermonteres i de fritt konfigurerbare blekkkanalene.

I følge Swissqprint gir de nye fargevariantene muligheter for brukerne til å lage helt nye visuelle effekter som garanterer maksimal eksponering. Bruksområder som kan være arenaer for de nye neonfargene inkluderer plakater, POS og messemateriell og informasjon og reklameskilt.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag