Mer neon fra swissQprint

PUBLISERT: 12 august 2021
OPPDATERT: 12 august
Brukere av Swissqprints printere kan nå skrive ut neonorange og neongrønt. Foto: Pressefoto

Neonfarger for UV-utskrift ble lansert av Swissqprint tidligere i år. Nå utvider produsenten fargeutvalget. To typer blekk danner grunnlaget for totalt fire fluoriserende farger som kan skrives ut på et bredt spekter av applikasjoner.

De to spotfargene er tilgjengelige i neongul og neonrosa, og når de skrives ut på hverandre, er det mulig å lage fargene neonorange eller neongrønt. Fargene er fluoriserende og lyser i UV-lys. Ifølge produsenten er de kompatible med alle eksisterende blekk samt alle Swissqprints UV-led  systemer, uavhengig av om de er plan- eller rulleskrivere. Spotfargene kan ettermonteres i de fritt konfigurerbare blekkkanalene.

I følge Swissqprint gir de nye fargevariantene muligheter for brukerne til å lage helt nye visuelle effekter som garanterer maksimal eksponering. Bruksområder som kan være arenaer for de nye neonfargene inkluderer plakater, POS og messemateriell og informasjon og reklameskilt.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324