Etikettprinter og ferdiggjører til Gjøvik

Kobolt Printshop AS på Gjøvik har investert i en komplett løsning med OKI PRO 1050 etikettskriver og Virgo ferdiggjører. Foto: Pressebilde

Nyinstallert etikettprinter og ferdiggjører gir mulighet for rask levering og ubegrensede utseender for Kobolt Printshop på Gjøvik.

Kobolt Printshop AS på Gjøvik utfører det meste innen grafiske tjenester og produserer alt fra små trykksaker til mer omfattende reklamemateriell, bøker, tidsskrifter og lignende. De har lang erfaring med behandling av bilder og tekst, noe som gir topp kvalitet på de trykksakene som leveres. Fagkompetanse er også et viktig bidrag til å få jobben gjort til riktig pris, og ikke minst til riktig tid. Nå har firmaet investert i en komplett løsning med OKI PRO 1050 etikettskriver og Virgo ferdiggjører for å kunne levere etiketter til eksisterende og nye kunder. Maskinene er levert av Stein Raaness AS.

Daglig leder Linda Suleng gleder seg til å komme i gang, og sier de allerede etter kort tid har produsert flere jobber. –Med en komplett produksjonslinje kan vi levere alle typer etiketter på kort tid. Om noen ønsker hvite detaljer på etiketten, kan vi oppfylle dette også, sier hun.

OKI Pro 1050
OKI Pro 1050 (CMYK+W) benytter toner for fremstilling av etiketter. Printeren åpner for en effektiv produksjon i korte serier (opptil 9 meter i minuttet), samtidig som den klarer å printe på et bredt utvalg av ulike medier, som matt/glanset/høyglanset papir, farget papir eller syntetisk film/tranparent. Ved bruk av hvit toner kan man dessuten få frem effekter som gjør etiketten spesiell. Maskinene klarer dessuten å produsere vannfaste etiketter, eller etiketter som er robuste nok til å klare uv-stråling. Se OKI Pro 1050 i gang i denne videoen.

Virgo etterbehandlingsystem
Virgo ruller av media, laminerer, skjærer ut etikettene «digitalt», fjerner overflødig materiale rundt hver utskårne etikett (fjerner matrisen), og ruller de ferdige etikettene på igjen. Ved behov kan de også dele/skjære rullen i to eller tre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: