Nytt nordisk mesterskap for emballasjedesign

Det er flere konkurranser rundt om i verden for godt emballasjedesign. Her kan vi f.eks. nevne Luxury Packaging Award, men det er flere andre, som ikke kun er for luksus-emballasje.

Nå får vi også en ny nordisk emballasjepris. Det er Packnorth Award, som er en konkurranse som ønsker å fremheve Nordens beste emballasjer. Der vil være hele 30 forskjellige kategorier man kan delta i, og det er dommere med hvert sitt fagområde. Man får poeng i fire forskjellige punkter: Grafisk formgivning. Emballasjens effekt, Materialvalg og Sirkularitet.

Det er emballasje for produkter som benyttes i hele Norden som man tar sikte på å få med i konkurransen, som allerede er i gang. Vinnerne presenteres på emballasjemessen Packnorth i Stockholm, 8. februar 2022.

Les mer om den nye emballasjekonkurransen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: