Nytt nordisk mesterskap for emballasjedesign

Det er flere konkurranser rundt om i verden for godt emballasjedesign. Her kan vi f.eks. nevne Luxury Packaging Award, men det er flere andre, som ikke kun er for luksus-emballasje.

Nå får vi også en ny nordisk emballasjepris. Det er Packnorth Award, som er en konkurranse som ønsker å fremheve Nordens beste emballasjer. Der vil være hele 30 forskjellige kategorier man kan delta i, og det er dommere med hvert sitt fagområde. Man får poeng i fire forskjellige punkter: Grafisk formgivning. Emballasjens effekt, Materialvalg og Sirkularitet.

Det er emballasje for produkter som benyttes i hele Norden som man tar sikte på å få med i konkurransen, som allerede er i gang. Vinnerne presenteres på emballasjemessen Packnorth i Stockholm, 8. februar 2022.

Les mer om den nye emballasjekonkurransen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: