På hjul med Canon

Canon har lastet bilen full av utstyr og er på «road trip» i seks uker fremover. Turnéen startet i Lakselv i Finnmark.

Canon Roadshow startet denne uka i vår nordligste landsdel, og finnmarkingene benyttet anledningen til å se nærmere på topp moderne grafisk produksjonsutstyr. De neste seks ukene stopper Canons rullende showroom 19 steder langs vårt langstrakte land.

Rullende showroom
Canon har innredet en komplett Roadshow-bil med grafisk utstyr, og sammen med Canon-partner Lindbak startet høstens grafiske langtur i Lakselv og Alta denne uka. I bilen vises blant annet imagePRESS-teknologi og arbeidsflyt som kan løfte både grafiske produksjonsbedrifter, reklamebyråer, markedsavdelinger og andre med behov for høykvalitets print til et nytt nivå. Product Marketing Manager i Canon, Bjørn Frantsen, har hatt ansvaret for planleggingen av arrangementet, og er storfornøyd med starten:

Det rigges opp i Lakselv

–Dette har vi gledet oss til lenge, for det er i møte med kundene at idéer oppstår og viktige beslutninger tas. Mange der ute er sulteforet på inspirasjon og leverandørkontakt etter halvannet år med koronarestriksjoner, men sammen med partnerne er vi trygge på at det nå er forsvarlig å gjennomføre turneen, selvsagt med godt smittevern.

På plass i Lakselv

–Det synes kundene også, og oppslutningen har vært god ved de første stoppestedene. I tillegg er det selvsagt verdifullt for oss å møte partnerne ansikt til ansikt, og under turen får de opplæring og kunnskap om den nyeste teknologien. Og som en flott bonus får vi oppleve norsk natur sett fra landeveien, sier en entusiastisk Bjørn Frantsen, som like godt har pakket med både solbriller og regnklær.

Fra Nord-Norge til Vestlandet
Frem til begynnelsen av oktober besøker Canon Roadshow følgende steder:

Lakselv, Alta, Tromsø, Bardufoss, Narvik, Harstad, Sortland, Leknes, Bodø, Fauske, Namsos, Levanger, Orkanger, Molde, Ulsteinvik, Nordfjordeid, Odda, Stord og Haugesund.

Canon stiller med produktspesialister og rådgivere sammen med lokale Canon-partnere på hvert sted.

Klikk her for mer informasjon og påmelding til Roadshow

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: