På hjul med Canon

Canon har lastet bilen full av utstyr og er på «road trip» i seks uker fremover. Turnéen startet i Lakselv i Finnmark.

Canon Roadshow startet denne uka i vår nordligste landsdel, og finnmarkingene benyttet anledningen til å se nærmere på topp moderne grafisk produksjonsutstyr. De neste seks ukene stopper Canons rullende showroom 19 steder langs vårt langstrakte land.

Rullende showroom
Canon har innredet en komplett Roadshow-bil med grafisk utstyr, og sammen med Canon-partner Lindbak startet høstens grafiske langtur i Lakselv og Alta denne uka. I bilen vises blant annet imagePRESS-teknologi og arbeidsflyt som kan løfte både grafiske produksjonsbedrifter, reklamebyråer, markedsavdelinger og andre med behov for høykvalitets print til et nytt nivå. Product Marketing Manager i Canon, Bjørn Frantsen, har hatt ansvaret for planleggingen av arrangementet, og er storfornøyd med starten:

Det rigges opp i Lakselv

–Dette har vi gledet oss til lenge, for det er i møte med kundene at idéer oppstår og viktige beslutninger tas. Mange der ute er sulteforet på inspirasjon og leverandørkontakt etter halvannet år med koronarestriksjoner, men sammen med partnerne er vi trygge på at det nå er forsvarlig å gjennomføre turneen, selvsagt med godt smittevern.

På plass i Lakselv

–Det synes kundene også, og oppslutningen har vært god ved de første stoppestedene. I tillegg er det selvsagt verdifullt for oss å møte partnerne ansikt til ansikt, og under turen får de opplæring og kunnskap om den nyeste teknologien. Og som en flott bonus får vi oppleve norsk natur sett fra landeveien, sier en entusiastisk Bjørn Frantsen, som like godt har pakket med både solbriller og regnklær.

Fra Nord-Norge til Vestlandet
Frem til begynnelsen av oktober besøker Canon Roadshow følgende steder:

Lakselv, Alta, Tromsø, Bardufoss, Narvik, Harstad, Sortland, Leknes, Bodø, Fauske, Namsos, Levanger, Orkanger, Molde, Ulsteinvik, Nordfjordeid, Odda, Stord og Haugesund.

Canon stiller med produktspesialister og rådgivere sammen med lokale Canon-partnere på hvert sted.

Klikk her for mer informasjon og påmelding til Roadshow

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: