Eika Alliansen inngår Canon-avtale til drøye 50 millioner

PUBLISERT: 26 august 2021
OPPDATERT: 26 august
Fra venstre Thomas Nilsen hos Canon og Bent Hansen hos Eika Alliansen.

Rammeavtalen mellom Eika Alliansen og Canon går over seks år og har en verdi på over 50 millioner kroner. I tillegg til skyløsninger og løsninger for print, skal Canon levere forretningskritisk løsning for skanning av såkalt spama og andre bankdokumenter direkte inn i Eikas arkivsystem.

Eika Alliansen består av over 50 lokale banker i Norge – og banken henvender seg både til privat- og bedriftsmarkedet.

Bent Hansen, Head of Infrastructure & Operations i Eika Gruppen, sier at avtalen med Canon underbygger Eika Alliansens enhetsstrategi.

– Eika Alliansen stiller klare forventninger til løsninger som sikrer kostnadseffektivisering, samt sikker og stabil drift. Vi er avhengige av å ta i bruk standardiserte løsninger, som i størst mulig grad er satt opp i et enhetlig økosystem og som gir oss det nødvendige mulighetsrommet og den fleksibiliteten vi er avhengig av for å gi de ansatte i Eika en effektiv arbeidshverdag, sier Bent Hansen i Eika Gruppen.

Kim Henriksen i Canon er fornøyd med å ha fått på plass en avtale med Eika Gruppen.

– Vi er stolte og ydmyke over at vi sammen med Eika skal bidra til å videreutvikle Eika Alliansens dokument- og digitaliseringsprosess, sier Kim Henriksen, direktør for Canon Norges storkunde-satsing.

Canon Norge har utviklet en smart-løsning innen bank og forsikring, som skal effektivisere Eika Alliansen sine dokumentprosesser. I tillegg til den nye rammeavtalen med Eika Gruppen, har Canon Norge allerede implementert en slik løsningen hos flere andre bank og forsikringskunder.

– Vi har over en lengre periode gjennomført en POC «Proof of Concept» hvor begge parter har jobbet sammen mot et felles mål. I tillegg til vår teknologiske plattform må jeg få berømme begge teamene som har bistått i å designe løsningen. Det har vært fantastisk å kunne hente frem slik spisskompetanse både internt hos oss, men ikke minst hos Eika, noe som vil bidra til bedre lønnsomhet for kunden, sier Thomas Nilsen, forretningsutvikler hos Canon Norge.

 

Les videre

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1