Eika Alliansen inngår Canon-avtale til drøye 50 millioner

Fra venstre Thomas Nilsen hos Canon og Bent Hansen hos Eika Alliansen.

Rammeavtalen mellom Eika Alliansen og Canon går over seks år og har en verdi på over 50 millioner kroner. I tillegg til skyløsninger og løsninger for print, skal Canon levere forretningskritisk løsning for skanning av såkalt spama og andre bankdokumenter direkte inn i Eikas arkivsystem.

Eika Alliansen består av over 50 lokale banker i Norge – og banken henvender seg både til privat- og bedriftsmarkedet.

Bent Hansen, Head of Infrastructure & Operations i Eika Gruppen, sier at avtalen med Canon underbygger Eika Alliansens enhetsstrategi.

– Eika Alliansen stiller klare forventninger til løsninger som sikrer kostnadseffektivisering, samt sikker og stabil drift. Vi er avhengige av å ta i bruk standardiserte løsninger, som i størst mulig grad er satt opp i et enhetlig økosystem og som gir oss det nødvendige mulighetsrommet og den fleksibiliteten vi er avhengig av for å gi de ansatte i Eika en effektiv arbeidshverdag, sier Bent Hansen i Eika Gruppen.

Kim Henriksen i Canon er fornøyd med å ha fått på plass en avtale med Eika Gruppen.

– Vi er stolte og ydmyke over at vi sammen med Eika skal bidra til å videreutvikle Eika Alliansens dokument- og digitaliseringsprosess, sier Kim Henriksen, direktør for Canon Norges storkunde-satsing.

Canon Norge har utviklet en smart-løsning innen bank og forsikring, som skal effektivisere Eika Alliansen sine dokumentprosesser. I tillegg til den nye rammeavtalen med Eika Gruppen, har Canon Norge allerede implementert en slik løsningen hos flere andre bank og forsikringskunder.

– Vi har over en lengre periode gjennomført en POC «Proof of Concept» hvor begge parter har jobbet sammen mot et felles mål. I tillegg til vår teknologiske plattform må jeg få berømme begge teamene som har bistått i å designe løsningen. Det har vært fantastisk å kunne hente frem slik spisskompetanse både internt hos oss, men ikke minst hos Eika, noe som vil bidra til bedre lønnsomhet for kunden, sier Thomas Nilsen, forretningsutvikler hos Canon Norge.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: