Eika Alliansen inngår Canon-avtale til drøye 50 millioner

Fra venstre Thomas Nilsen hos Canon og Bent Hansen hos Eika Alliansen.

Rammeavtalen mellom Eika Alliansen og Canon går over seks år og har en verdi på over 50 millioner kroner. I tillegg til skyløsninger og løsninger for print, skal Canon levere forretningskritisk løsning for skanning av såkalt spama og andre bankdokumenter direkte inn i Eikas arkivsystem.

Eika Alliansen består av over 50 lokale banker i Norge – og banken henvender seg både til privat- og bedriftsmarkedet.

Bent Hansen, Head of Infrastructure & Operations i Eika Gruppen, sier at avtalen med Canon underbygger Eika Alliansens enhetsstrategi.

– Eika Alliansen stiller klare forventninger til løsninger som sikrer kostnadseffektivisering, samt sikker og stabil drift. Vi er avhengige av å ta i bruk standardiserte løsninger, som i størst mulig grad er satt opp i et enhetlig økosystem og som gir oss det nødvendige mulighetsrommet og den fleksibiliteten vi er avhengig av for å gi de ansatte i Eika en effektiv arbeidshverdag, sier Bent Hansen i Eika Gruppen.

Kim Henriksen i Canon er fornøyd med å ha fått på plass en avtale med Eika Gruppen.

– Vi er stolte og ydmyke over at vi sammen med Eika skal bidra til å videreutvikle Eika Alliansens dokument- og digitaliseringsprosess, sier Kim Henriksen, direktør for Canon Norges storkunde-satsing.

Canon Norge har utviklet en smart-løsning innen bank og forsikring, som skal effektivisere Eika Alliansen sine dokumentprosesser. I tillegg til den nye rammeavtalen med Eika Gruppen, har Canon Norge allerede implementert en slik løsningen hos flere andre bank og forsikringskunder.

– Vi har over en lengre periode gjennomført en POC «Proof of Concept» hvor begge parter har jobbet sammen mot et felles mål. I tillegg til vår teknologiske plattform må jeg få berømme begge teamene som har bistått i å designe løsningen. Det har vært fantastisk å kunne hente frem slik spisskompetanse både internt hos oss, men ikke minst hos Eika, noe som vil bidra til bedre lønnsomhet for kunden, sier Thomas Nilsen, forretningsutvikler hos Canon Norge.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: