Nyutviklede avleggertårn fra Horizon

Stichliner Mark III med avlegger-tårn

Det siste utviklingstrinnet i StitchLiner-produktfamilien fra Horizon er Mark III -modellen. Det allerede anerkjente helautomatiske heftemakeren for industrielle produksjoner har satt nye standarder innen brosjyreproduksjon når det gjelder presisjon, automatisering og ikke minst produktivitet.

Senest har Horizon gjennomgått en grundig overhaling av avleggertårnene for heftemakeren. Blant annet har dette resultert i en individuell og forbedret lufttilførsel på alle stasjoner (både foran og bak), slik at den nye VAC-L600H enkelt kan samle opp selv kritiske ark og formater.

VAC-L600H har seks opptakerstasjoner, hver tar opp ark i størrelse opptil 610 mm. For å kunne plassere de store arkene trygt og komfortabelt, har også geometrien og det fysiske utseendet til stasjonene blitt optimalisert og styrket.

– I opptaksmodus kan VAC-L600H håndtere opptil 9.900 sett i timen. I kombinasjon med StitchLiner Mark III er opptil 6000 A4-volumbrosjyrer eller 5.300 A4-brosjyrer i tverrformat en realistisk output i timen. Den svært produktive non-stop-driften er muliggjort av det integrerte to-syklusprogrammet. Opptil ca. 144-siders brosjyrer kan produseres helautomatisk med 6 tårn, sier Frank Mailind fra Horizon Denmark.

Med den integrerte digitale funksjonen fungerer VAC-L600H også som en digital avlegger. Dette gjør det også mulig å registrere og behandle sekvensielt trykte ark i hele sett eller brosjyrer. Dermed er heftemakeren utstyrt for hybridproduksjoner fra både offsettrykk og digitaltrykk.

Videre nyter operatøren godt av et markant redusert støynivå. Positivt for utviklingen av driftskostnadene er også energiforbruket, som er redusert merkbart (30%) til 1,6 kWh/tårn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: