Nyutviklede avleggertårn fra Horizon

Stichliner Mark III med avlegger-tårn

Det siste utviklingstrinnet i StitchLiner-produktfamilien fra Horizon er Mark III -modellen. Det allerede anerkjente helautomatiske heftemakeren for industrielle produksjoner har satt nye standarder innen brosjyreproduksjon når det gjelder presisjon, automatisering og ikke minst produktivitet.

Senest har Horizon gjennomgått en grundig overhaling av avleggertårnene for heftemakeren. Blant annet har dette resultert i en individuell og forbedret lufttilførsel på alle stasjoner (både foran og bak), slik at den nye VAC-L600H enkelt kan samle opp selv kritiske ark og formater.

VAC-L600H har seks opptakerstasjoner, hver tar opp ark i størrelse opptil 610 mm. For å kunne plassere de store arkene trygt og komfortabelt, har også geometrien og det fysiske utseendet til stasjonene blitt optimalisert og styrket.

– I opptaksmodus kan VAC-L600H håndtere opptil 9.900 sett i timen. I kombinasjon med StitchLiner Mark III er opptil 6000 A4-volumbrosjyrer eller 5.300 A4-brosjyrer i tverrformat en realistisk output i timen. Den svært produktive non-stop-driften er muliggjort av det integrerte to-syklusprogrammet. Opptil ca. 144-siders brosjyrer kan produseres helautomatisk med 6 tårn, sier Frank Mailind fra Horizon Denmark.

Med den integrerte digitale funksjonen fungerer VAC-L600H også som en digital avlegger. Dette gjør det også mulig å registrere og behandle sekvensielt trykte ark i hele sett eller brosjyrer. Dermed er heftemakeren utstyrt for hybridproduksjoner fra både offsettrykk og digitaltrykk.

Videre nyter operatøren godt av et markant redusert støynivå. Positivt for utviklingen av driftskostnadene er også energiforbruket, som er redusert merkbart (30%) til 1,6 kWh/tårn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: