Nyutviklede avleggertårn fra Horizon

PUBLISERT: 26 august 2021
OPPDATERT: 26 august
Stichliner Mark III med avlegger-tårn

Det siste utviklingstrinnet i StitchLiner-produktfamilien fra Horizon er Mark III -modellen. Det allerede anerkjente helautomatiske heftemakeren for industrielle produksjoner har satt nye standarder innen brosjyreproduksjon når det gjelder presisjon, automatisering og ikke minst produktivitet.

Senest har Horizon gjennomgått en grundig overhaling av avleggertårnene for heftemakeren. Blant annet har dette resultert i en individuell og forbedret lufttilførsel på alle stasjoner (både foran og bak), slik at den nye VAC-L600H enkelt kan samle opp selv kritiske ark og formater.

VAC-L600H har seks opptakerstasjoner, hver tar opp ark i størrelse opptil 610 mm. For å kunne plassere de store arkene trygt og komfortabelt, har også geometrien og det fysiske utseendet til stasjonene blitt optimalisert og styrket.

– I opptaksmodus kan VAC-L600H håndtere opptil 9.900 sett i timen. I kombinasjon med StitchLiner Mark III er opptil 6000 A4-volumbrosjyrer eller 5.300 A4-brosjyrer i tverrformat en realistisk output i timen. Den svært produktive non-stop-driften er muliggjort av det integrerte to-syklusprogrammet. Opptil ca. 144-siders brosjyrer kan produseres helautomatisk med 6 tårn, sier Frank Mailind fra Horizon Denmark.

Med den integrerte digitale funksjonen fungerer VAC-L600H også som en digital avlegger. Dette gjør det også mulig å registrere og behandle sekvensielt trykte ark i hele sett eller brosjyrer. Dermed er heftemakeren utstyrt for hybridproduksjoner fra både offsettrykk og digitaltrykk.

Videre nyter operatøren godt av et markant redusert støynivå. Positivt for utviklingen av driftskostnadene er også energiforbruket, som er redusert merkbart (30%) til 1,6 kWh/tårn.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik