Programvare for å holde styr på dokumenthåndtering

Smart Workflow Services (SWS) er en intelligent programvare som skaper orden i dokumenthåndtering, ifølge Nextagenda og Konica Minolta. Foto: Pressefoto

Nextagenda har i samarbeid med Konica Minolta utviklet en programvare for å kategorisere dokumenter og spare inn på manuelle prosesser, ikke minst store mengder papir.

Nextagenda har utviklet en ny programvare, Smart Workflow Services (SWS), spesielt for Konica Minoltas printerløsninger. Konica Minolta kjøpte i 2019 den danske virksomheten Nextagenda, som bruker data for å lage nye løsninger.

Skal redusere papirforbruket
Programvaren beskrives som intelligent med AI -funksjoner for å kategorisere alle dokumenter slik at den skaper en oversikt over hva som skrives ut og dermed også hvilke prosesser som muligens kan digitaliseres for en mer effektiv arbeidsflyt. Den skal også bidra til mindre papirforbruk.

– Det banebrytende her er at vi kan identifisere innholdet med stor presisjon og kategorisere dokumenter basert på svært få eksempler. Det betyr at vi raskt skaper innsikt og i tillegg til et kvalifisert utgangspunkt for digitalisering også kan identifisere GDPR -utfordringer, sier Mads Rørdam, administrerende direktør i Nextagenda.

Algoritme håndterer flere språk
Algoritmen i programvaren behersker forskjellige språk og lar ulike typer dokumenter – for eksempel presentasjoner, e-post og byggespørsmål – kategoriseres etter selskapets ønsker. Programvaren vil også bidra til å få kontroll over behandling av personopplysninger og sensitiv personlig informasjon – hva som skrives ut og hva som er tilgjengelig digitalt.

–Litt populært uttrykt kan tiltaket for å skrive ut sies å være en prosess som potensielt kan digitaliseres. Men før et nytt skritt mot mer digitalisering kan tas, må man vite hva som skal digitaliseres. Det er det Smart Workflow Services kan fortelle oss, sier Peter Kyvsgaard, teknisk sjef i Nextagenda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: