Programvare for å holde styr på dokumenthåndtering

Smart Workflow Services (SWS) er en intelligent programvare som skaper orden i dokumenthåndtering, ifølge Nextagenda og Konica Minolta. Foto: Pressefoto

Nextagenda har i samarbeid med Konica Minolta utviklet en programvare for å kategorisere dokumenter og spare inn på manuelle prosesser, ikke minst store mengder papir.

Nextagenda har utviklet en ny programvare, Smart Workflow Services (SWS), spesielt for Konica Minoltas printerløsninger. Konica Minolta kjøpte i 2019 den danske virksomheten Nextagenda, som bruker data for å lage nye løsninger.

Skal redusere papirforbruket
Programvaren beskrives som intelligent med AI -funksjoner for å kategorisere alle dokumenter slik at den skaper en oversikt over hva som skrives ut og dermed også hvilke prosesser som muligens kan digitaliseres for en mer effektiv arbeidsflyt. Den skal også bidra til mindre papirforbruk.

– Det banebrytende her er at vi kan identifisere innholdet med stor presisjon og kategorisere dokumenter basert på svært få eksempler. Det betyr at vi raskt skaper innsikt og i tillegg til et kvalifisert utgangspunkt for digitalisering også kan identifisere GDPR -utfordringer, sier Mads Rørdam, administrerende direktør i Nextagenda.

Algoritme håndterer flere språk
Algoritmen i programvaren behersker forskjellige språk og lar ulike typer dokumenter – for eksempel presentasjoner, e-post og byggespørsmål – kategoriseres etter selskapets ønsker. Programvaren vil også bidra til å få kontroll over behandling av personopplysninger og sensitiv personlig informasjon – hva som skrives ut og hva som er tilgjengelig digitalt.

–Litt populært uttrykt kan tiltaket for å skrive ut sies å være en prosess som potensielt kan digitaliseres. Men før et nytt skritt mot mer digitalisering kan tas, må man vite hva som skal digitaliseres. Det er det Smart Workflow Services kan fortelle oss, sier Peter Kyvsgaard, teknisk sjef i Nextagenda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: