Xaar med nytt printhode

Xaars nye printhode heter Irix. Pressebilde.

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Xaar Irix, som bygger på den vellykkede Xaar 128, er det siste skrivehodet som kommer fra ImagineX -plattformen, som setter veikartet for Xaars innovasjoner og utskrift av skrivehoder.

Vi er glade for å kunne lansere Xaar Irix som det neste skrivehodet fra ImagineX -plattformen vår, sier Graham Tweedale, daglig leder for Xaars forretningsenhet for skrivehoder. –Xaar Irix er designet med brukeren i tankene og sikrer nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, bredformatgrafikk og additive produksjonsapplikasjoner og gir effektive, effektive og imponerende resultater, gang på gang, avslutter Tweedale.

Det nye Xaar Irix skrivehodet gir svært nøyaktig levering av blekkdråper, med kombinasjonen av individuelt laserte dyser og Xaars AcuDrp -teknologi som hjelper til med å kalibrere hver dyse og gir utmerket dråpeplassering, står det å lese i presseskrivet. Videre heter det «Jevn dråpehastighet og volum leveres også, noe som gir forbedret bildekvalitet ved lengre utskriftsavstander og gir fordeler som høy kodegjenkjenning for koding og merking».

–Xaars AcuDrp -teknologi gjør også et større driftsvindu mulig, og gir økt pålitelighet og oppetid over en rekke driftsforhold, med forbedret fabrikkkalibrering som gir mer konsistent utskrift på tvers av forskjellige bilder og væsker. Den enkle og robuste arkitekturen til Xaar Irix garanterer pålitelig utskrift, hevder farbrikanten.

Xaar Irix er enkel å bruke og enkel å integrere og er lett og har et kompakt fotavtrykk, noe som gjør den til et populært valg for et stort utvalg av utskriftsmotorkonfigurasjoner. I tillegg gir de enkle væske- og elektriske tilkoblingene enkel integrering, rask oppstart og enkelt vedlikehold.

Designet som en engangs teknologi med lang levetid for minimal miljøpåvirkning, er det ikke nødvendig å bytte kassetter, noe som bidrar til å minimere avfall og forbedre bærekraftsinformasjonen for Xaar Irix-brukere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.