Xaar med nytt printhode

PUBLISERT: 16 september 2021
OPPDATERT: 16 september
Xaars nye printhode heter Irix. Pressebilde.

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Xaar Irix, som bygger på den vellykkede Xaar 128, er det siste skrivehodet som kommer fra ImagineX -plattformen, som setter veikartet for Xaars innovasjoner og utskrift av skrivehoder.

Vi er glade for å kunne lansere Xaar Irix som det neste skrivehodet fra ImagineX -plattformen vår, sier Graham Tweedale, daglig leder for Xaars forretningsenhet for skrivehoder. –Xaar Irix er designet med brukeren i tankene og sikrer nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, bredformatgrafikk og additive produksjonsapplikasjoner og gir effektive, effektive og imponerende resultater, gang på gang, avslutter Tweedale.

Det nye Xaar Irix skrivehodet gir svært nøyaktig levering av blekkdråper, med kombinasjonen av individuelt laserte dyser og Xaars AcuDrp -teknologi som hjelper til med å kalibrere hver dyse og gir utmerket dråpeplassering, står det å lese i presseskrivet. Videre heter det «Jevn dråpehastighet og volum leveres også, noe som gir forbedret bildekvalitet ved lengre utskriftsavstander og gir fordeler som høy kodegjenkjenning for koding og merking».

–Xaars AcuDrp -teknologi gjør også et større driftsvindu mulig, og gir økt pålitelighet og oppetid over en rekke driftsforhold, med forbedret fabrikkkalibrering som gir mer konsistent utskrift på tvers av forskjellige bilder og væsker. Den enkle og robuste arkitekturen til Xaar Irix garanterer pålitelig utskrift, hevder farbrikanten.

Xaar Irix er enkel å bruke og enkel å integrere og er lett og har et kompakt fotavtrykk, noe som gjør den til et populært valg for et stort utvalg av utskriftsmotorkonfigurasjoner. I tillegg gir de enkle væske- og elektriske tilkoblingene enkel integrering, rask oppstart og enkelt vedlikehold.

Designet som en engangs teknologi med lang levetid for minimal miljøpåvirkning, er det ikke nødvendig å bytte kassetter, noe som bidrar til å minimere avfall og forbedre bærekraftsinformasjonen for Xaar Irix-brukere.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280