Xaar med nytt printhode

PUBLISERT: 16 september 2021
OPPDATERT: 16 september
Xaars nye printhode heter Irix. Pressebilde.

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Xaar Irix, som bygger på den vellykkede Xaar 128, er det siste skrivehodet som kommer fra ImagineX -plattformen, som setter veikartet for Xaars innovasjoner og utskrift av skrivehoder.

Vi er glade for å kunne lansere Xaar Irix som det neste skrivehodet fra ImagineX -plattformen vår, sier Graham Tweedale, daglig leder for Xaars forretningsenhet for skrivehoder. –Xaar Irix er designet med brukeren i tankene og sikrer nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, bredformatgrafikk og additive produksjonsapplikasjoner og gir effektive, effektive og imponerende resultater, gang på gang, avslutter Tweedale.

Det nye Xaar Irix skrivehodet gir svært nøyaktig levering av blekkdråper, med kombinasjonen av individuelt laserte dyser og Xaars AcuDrp -teknologi som hjelper til med å kalibrere hver dyse og gir utmerket dråpeplassering, står det å lese i presseskrivet. Videre heter det «Jevn dråpehastighet og volum leveres også, noe som gir forbedret bildekvalitet ved lengre utskriftsavstander og gir fordeler som høy kodegjenkjenning for koding og merking».

–Xaars AcuDrp -teknologi gjør også et større driftsvindu mulig, og gir økt pålitelighet og oppetid over en rekke driftsforhold, med forbedret fabrikkkalibrering som gir mer konsistent utskrift på tvers av forskjellige bilder og væsker. Den enkle og robuste arkitekturen til Xaar Irix garanterer pålitelig utskrift, hevder farbrikanten.

Xaar Irix er enkel å bruke og enkel å integrere og er lett og har et kompakt fotavtrykk, noe som gjør den til et populært valg for et stort utvalg av utskriftsmotorkonfigurasjoner. I tillegg gir de enkle væske- og elektriske tilkoblingene enkel integrering, rask oppstart og enkelt vedlikehold.

Designet som en engangs teknologi med lang levetid for minimal miljøpåvirkning, er det ikke nødvendig å bytte kassetter, noe som bidrar til å minimere avfall og forbedre bærekraftsinformasjonen for Xaar Irix-brukere.

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo