Addbrands nye salgsteam lengter etter å møte kunder!

PUBLISERT: 30 september 2021
OPPDATERT: 30 september
Stefan Qvarfordt er ansvarlig for standen til Addbrand (tidligere Lyche Konvolutt) som holder til på stand D60 på Sign, Print & Promotion. Han ser frem til messen og å få komme ut og treffe alle sine trivelige kunder. Pressebilde.

–Endelig får vi møtes på messer igjen! Business er morsomst når man kan møte mennesker og sammen komme frem til forslag og løsninger som forbedrer den daglige virksomheten. Nå har vi et helt nytt salgsteam i Norge som lengter etter å få møte alle grafiske virksomheter. Kom til standen vår og hør hvordan Addbrand kan hjelpe deg med å gjøre hverdagen både enklere og mer lønnsom!

Der får du treffe våre dyktige selgere som har mye erfaring innen grafiske produkter etter mange år i bransjen! Sammen kan vi gjøre samarbeidet morsommere og enda mer lønnsomt.

Skal du booke møte på forhånd tar du kontakt med Stefan Qvarfordt på epost stefan.qvarfordt@addbrand.se eller telefon +46 708 87 3708. Firmaet holder til på stand D60 på messen.

Sign, Print & Promotion går av stabelen 20-21. oktober på X Meeting Point på Hellerudsletta, midt mellom Oslo og Gardermoen. Gratis påmelding til sipp.no!

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324