Addbrands nye salgsteam lengter etter å møte kunder!

Stefan Qvarfordt er ansvarlig for standen til Addbrand (tidligere Lyche Konvolutt) som holder til på stand D60 på Sign, Print & Promotion. Han ser frem til messen og å få komme ut og treffe alle sine trivelige kunder. Pressebilde.

–Endelig får vi møtes på messer igjen! Business er morsomst når man kan møte mennesker og sammen komme frem til forslag og løsninger som forbedrer den daglige virksomheten. Nå har vi et helt nytt salgsteam i Norge som lengter etter å få møte alle grafiske virksomheter. Kom til standen vår og hør hvordan Addbrand kan hjelpe deg med å gjøre hverdagen både enklere og mer lønnsom!

Der får du treffe våre dyktige selgere som har mye erfaring innen grafiske produkter etter mange år i bransjen! Sammen kan vi gjøre samarbeidet morsommere og enda mer lønnsomt.

Skal du booke møte på forhånd tar du kontakt med Stefan Qvarfordt på epost stefan.qvarfordt@addbrand.se eller telefon +46 708 87 3708. Firmaet holder til på stand D60 på messen.

Sign, Print & Promotion går av stabelen 20-21. oktober på X Meeting Point på Hellerudsletta, midt mellom Oslo og Gardermoen. Gratis påmelding til sipp.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.