Endelig får Print Supplies muligheten til å vise frem sine nye displaysystemer på ordentlig!

Gaute Nilsen Wagtskiold (t.h.) og Fredrik Roswall ønsker velkommen til sin stand på B20 i hallen.

Hva har dere å vise frem på standen?
–Alle som har bil som interesse kommer å bli fornøyde og jeg tror våre kunder kommer å elske de nye produktene vi presenterer på messen. Også våre nye PVC-frie bannere fra Kavalan har skapt mye interesse, så det blir gøy å fortelle og vise mer om dem når vi møter våre kunder.

Nye displaysystemer
–Mange kunder som har sett våre nye displaysystemer i vår nettbutikk ønsker å se dem live. Messen blir perfekt for å vise opp disse produktene.

Ønsker du å booke et møte på messen kan du sende en epost til post@printsupplies.no eller ringe til deres hovednummer 928 86 300.

Print Supplies finner du på stand B20 på Sign, Print & Promotion-messen 20-21. oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: