International Corporate Art kjøper Megaprint

ICArt er et internasjonalt selskap som har levert store kunstprosjekter i over 25 år. Nå har de kjøpt Megaprint AS.

International Corporate Art (ICArt) kjøper Megaprint for å styrke sin posisjon  internasjonal leverandør av kunstproduksjon.

ICArt AS vil med oppkjøpet av Megaprint AS bli en viktig aktør innen kunstproduksjon og innramming i det nord-europeiske markedet.
–MegaPrint er en solid plattform for utviklingen av vårt totalkonsept, der vi integrerer innkjøp og kuratering av kunst i større prosjekter med kvalitetsproduksjon innen print og innramming, sier hovedeier og styreformann i ICArt AS, Erik Øren. –Megaprint AS er en kvalitetsleverandør av storformat print. Med sin kompetanse, industrielle tenkning og tydelige posisjon i markedet bygget opp over år, gir de ICArt det løftet vi trenger innen produksjon og leveranse av store prosjekter. Vi ser frem til samarbeid med dyktige kollegaer i Megaprint, og vi vil sammen kunne utvikle nye produkter og tjenester innen høykvalitets print og kunstproduksjon, avslutter Erik Øren.

ICArt er et internasjonalt selskap som har levert store kunstprosjekter i over 25 år. De har kontorer i Oslo, Miami, Madrid, London og Turku.

Megaprint kommer til Sign, Print & Promotion messen på X Meeting Point, Hellerudsletta 20. og 21. oktober: – Når vi stiller ut på Sign, Print & Promotion er det for å vise vår nye profil. Nye farger, nye bilder, ny logo – new look. Det gleder vi oss til, sier daglig leder Christian Hofbauer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *