International Corporate Art kjøper Megaprint

PUBLISERT: 2 oktober 2021
OPPDATERT: 21 mars
ICArt er et internasjonalt selskap som har levert store kunstprosjekter i over 25 år. Nå har de kjøpt Megaprint AS.

International Corporate Art (ICArt) kjøper Megaprint for å styrke sin posisjon  internasjonal leverandør av kunstproduksjon.

ICArt AS vil med oppkjøpet av Megaprint AS bli en viktig aktør innen kunstproduksjon og innramming i det nord-europeiske markedet.
–MegaPrint er en solid plattform for utviklingen av vårt totalkonsept, der vi integrerer innkjøp og kuratering av kunst i større prosjekter med kvalitetsproduksjon innen print og innramming, sier hovedeier og styreformann i ICArt AS, Erik Øren. –Megaprint AS er en kvalitetsleverandør av storformat print. Med sin kompetanse, industrielle tenkning og tydelige posisjon i markedet bygget opp over år, gir de ICArt det løftet vi trenger innen produksjon og leveranse av store prosjekter. Vi ser frem til samarbeid med dyktige kollegaer i Megaprint, og vi vil sammen kunne utvikle nye produkter og tjenester innen høykvalitets print og kunstproduksjon, avslutter Erik Øren.

ICArt er et internasjonalt selskap som har levert store kunstprosjekter i over 25 år. De har kontorer i Oslo, Miami, Madrid, London og Turku.

Megaprint kommer til Sign, Print & Promotion messen på X Meeting Point, Hellerudsletta 20. og 21. oktober: – Når vi stiller ut på Sign, Print & Promotion er det for å vise vår nye profil. Nye farger, nye bilder, ny logo – new look. Det gleder vi oss til, sier daglig leder Christian Hofbauer.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag