International Corporate Art kjøper Megaprint

PUBLISERT: 2 oktober 2021
OPPDATERT: 21 mars
ICArt er et internasjonalt selskap som har levert store kunstprosjekter i over 25 år. Nå har de kjøpt Megaprint AS.

International Corporate Art (ICArt) kjøper Megaprint for å styrke sin posisjon  internasjonal leverandør av kunstproduksjon.

ICArt AS vil med oppkjøpet av Megaprint AS bli en viktig aktør innen kunstproduksjon og innramming i det nord-europeiske markedet.
–MegaPrint er en solid plattform for utviklingen av vårt totalkonsept, der vi integrerer innkjøp og kuratering av kunst i større prosjekter med kvalitetsproduksjon innen print og innramming, sier hovedeier og styreformann i ICArt AS, Erik Øren. –Megaprint AS er en kvalitetsleverandør av storformat print. Med sin kompetanse, industrielle tenkning og tydelige posisjon i markedet bygget opp over år, gir de ICArt det løftet vi trenger innen produksjon og leveranse av store prosjekter. Vi ser frem til samarbeid med dyktige kollegaer i Megaprint, og vi vil sammen kunne utvikle nye produkter og tjenester innen høykvalitets print og kunstproduksjon, avslutter Erik Øren.

ICArt er et internasjonalt selskap som har levert store kunstprosjekter i over 25 år. De har kontorer i Oslo, Miami, Madrid, London og Turku.

Megaprint kommer til Sign, Print & Promotion messen på X Meeting Point, Hellerudsletta 20. og 21. oktober: – Når vi stiller ut på Sign, Print & Promotion er det for å vise vår nye profil. Nye farger, nye bilder, ny logo – new look. Det gleder vi oss til, sier daglig leder Christian Hofbauer.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324