Maxibit: Resirkulerbare stands er grunnidéen

Christian Ahlberg kommer til å ha messetilbud på Maxibits stand på Sign, Print & Promotion, men røper ikke ennå hva det er.

Hvem er Maxibit?
Alle som ønsker å få mest mulig ut av utstillingen sin! Spøk til side, Maxibit er en sammentrekning av Maximum Exhibit. Maxibit ble startet av min far Erik Ahlberg i 1978, og han gjorde det i kjølvannet av den første oljekrisen på 70 -tallet og den etterfølgende miljøbevegelsen som startet da. Greenpeace startet i Vancouver omtrent på samme tid. Han jobbet på et konvensjonelt standbyggingsfirma og så hvor sløsing med ressurser det var å bygge engangsstands som ble kastet etter hver messe. Deretter designet og patenterte han verdens første sammenleggbare og gjenbrukbare utstillingssystem, det som senere ble kalt vik-8. Det var starten på en helt ny bransje. Fortsatt i dag drives virksomheten av produktutvikling av produkter med samme formål, og grunnideen med miljøtenkning har alltid blitt gjenspeilet i produktene; blant annet lakker vi ikke aluminium, men anodiserer det i stedet slik at det skal kunne resirkuleres. Maxibit var det første selskapet i bransjen som ble godkjent av FN (UN Global Compact) for vårt miljøarbeid.

Hva gjør du annerledes enn andre?
Vi utvikler og produserer produkter selv. Smarte, stilige produkter som hjelper både sluttbrukere og forhandlere. Vi produserer også all grafikk selv. Og vi gjør det under ett tak, noe som betyr at vi kan opprettholde et høyt servicenivå og raske leveranser. I Stockholm har vi alltid solgt til sluttkunder (noe vi ikke gjør andre steder). Det har hjulpet oss med å fokusere på behovene til sluttbrukere, noe som er helt sentralt for å lykkes med produktutvikling. Sluttbrukerens behov kommer alltid først i vår produktutvikling.

Hva viser du på messen i Oslo?
Tilstedeværelse. Modulære belysningssystemer. Stoffvegger til forskjellige formål. De fleste av oss er på stedet for å hjelpe og støtte våre forhandlere i Norge og for å feire at det endelig er mulig å holde arrangementer igjen. Det blir så gøy å endelig treffe folk igjen etter alle månedene med karantene.

Har du et messetilbud?
Absolutt! Kjøp 3 betal for 2 …
Vi vil selvfølgelig tilby noe på stedet, men der skal vi avsløre der og da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *