Det skjer på Sign, Print & Promotion-messen

Messen for hele den grafiske bransjen holdes på X Meeting Point, Hellerudsletta: Foto: Pressebilde

Sign, Print & Promotion, 20.-21. Oktober, nærmer seg med stormskritt. Mer enn 1000 besøkende forventes å komme til messen for å bli inspirert, gjøre forretninger og se over hundre produktnyheter, hvorav noen har verdenspremiere. Vi gir deg et innblikk i et utvalg av hva som skjer på messen.

Event-arenaen X Meeting Point vil være stedet for alle som jobber med kommunikasjon og synlighet i dagene 20. – 21. Oktober. En grafisk messe som inviterer til nettverking, mingling og muligheter til å gjøre forretninger på messegulvet blant alt maskinutstyr og alle produkter. Registrering for messen er gratis for besøkende.

Fylt med utstillere
Alle de viktigste leverandørene innen digitalt produksjonstrykk, med løsninger for nesten alle formål, er på stedet i utstillingshallen. Uansett om det er store eller små formater, papir, emballasje, folier, tekstiler eller andre printbare objekter, presenteres løsninger i det meste – også digitale programvareløsninger.


De siste nyhetene innen skiltproduksjon og visuell kommunikasjon – bannergrafikk, mindre og større veggskilt, bilfoliering og belyste skilt vises frem på messen. Promotion er et annet fokusområde. Det er for eksempel produkter som t-skjorter, lokk, penner og plastflasker og andre kreative produkter som er viktige for å skape en identitet på arbeidsplasser og for å markedsføre seg utad som selskap.

Norges beste bilfolierer blir kronet under messen. Foto: Pressefoto

Messen tiltrekker seg også mange bilfolieringsentusiaster. I løpet av de to messedagene blir en norgesmester i bilfoliering kronet. Vinneren vil motta et stipend på 8 000 kroner som dekker reiser og hoteller for å delta i World Finals i Berlin, 31. mai 2022. Det er gratis å delta og konkurrere.

Janne Høgshøj, grafisk designer på Danish Connection. Foto: Pressbild

En inspirerende utstilling
Ved kafeen og den kreative scenen arrangeres en det stor trykksakutstilling av Danish Connection. Utstillingen består av kreative papirkvaliteter fra papirdesignere og små og store trykksaker fra dyktige grafiske designere, trykkerier og papirprodusenter.

Foredrag på kreativ scene
Et inspirerende og kunnskapsbyggende seminarprogram kjøres også i løpet av messens to dager.

X Meeting Point, Hellerudsletta, ligger midt mellom Gardermoen lufthavn og Oslo sentrum.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *