Det skjer på Sign, Print & Promotion-messen

PUBLISERT: 7 oktober 2021
OPPDATERT: 21 mars
Messen for hele den grafiske bransjen holdes på X Meeting Point, Hellerudsletta: Foto: Pressebilde

Sign, Print & Promotion, 20.-21. Oktober, nærmer seg med stormskritt. Mer enn 1000 besøkende forventes å komme til messen for å bli inspirert, gjøre forretninger og se over hundre produktnyheter, hvorav noen har verdenspremiere. Vi gir deg et innblikk i et utvalg av hva som skjer på messen.

Event-arenaen X Meeting Point vil være stedet for alle som jobber med kommunikasjon og synlighet i dagene 20. – 21. Oktober. En grafisk messe som inviterer til nettverking, mingling og muligheter til å gjøre forretninger på messegulvet blant alt maskinutstyr og alle produkter. Registrering for messen er gratis for besøkende.

Fylt med utstillere
Alle de viktigste leverandørene innen digitalt produksjonstrykk, med løsninger for nesten alle formål, er på stedet i utstillingshallen. Uansett om det er store eller små formater, papir, emballasje, folier, tekstiler eller andre printbare objekter, presenteres løsninger i det meste – også digitale programvareløsninger.


De siste nyhetene innen skiltproduksjon og visuell kommunikasjon – bannergrafikk, mindre og større veggskilt, bilfoliering og belyste skilt vises frem på messen. Promotion er et annet fokusområde. Det er for eksempel produkter som t-skjorter, lokk, penner og plastflasker og andre kreative produkter som er viktige for å skape en identitet på arbeidsplasser og for å markedsføre seg utad som selskap.

Norges beste bilfolierer blir kronet under messen. Foto: Pressefoto

Messen tiltrekker seg også mange bilfolieringsentusiaster. I løpet av de to messedagene blir en norgesmester i bilfoliering kronet. Vinneren vil motta et stipend på 8 000 kroner som dekker reiser og hoteller for å delta i World Finals i Berlin, 31. mai 2022. Det er gratis å delta og konkurrere.

Janne Høgshøj, grafisk designer på Danish Connection. Foto: Pressbild

En inspirerende utstilling
Ved kafeen og den kreative scenen arrangeres en det stor trykksakutstilling av Danish Connection. Utstillingen består av kreative papirkvaliteter fra papirdesignere og små og store trykksaker fra dyktige grafiske designere, trykkerier og papirprodusenter.

Foredrag på kreativ scene
Et inspirerende og kunnskapsbyggende seminarprogram kjøres også i løpet av messens to dager.

X Meeting Point, Hellerudsletta, ligger midt mellom Gardermoen lufthavn og Oslo sentrum.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Zünd viser løsninger for økt automatisering

Digitalisering, automatisering og innovasjon oppsummerer hva skjærebordprodusenten Zünd viser på Fespa. Blant nyhetene er et kameraalternativ for deres største skjærebord.
Zund-Fespa-1

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag