Storformat fra Primotek

Den nordiske forhandleren Primotek var til stede på Handtops stand på Fespa. Foto: Anja Degerholm

Vi fant den 2,5 meter brede UV-led hybridskriveren HT1620UV i Handtops stand på Fespa. Der var også den nordiske forhandleren Primotek, som sa at de nå hadde installert to maskiner i Sverige – en i Skåne og en i Småland.

– Handtop har maskiner i forskjellige størrelser og for både harde materialer og ruller. De er laget i Kina og har hoder fra Kyocera, Ricoh og Konica Minolta. Sammenlign gjerne utskriftskvaliteten med de store merkene, sier Hans Öberg fra Primotek.

– Du kan variere blekket slik at du slipper å kjøre jobben flere ganger. Det vil kanskje starte med to hvite kanaler etterfulgt av cmyk og beskyttelseslakk. Eller kjør cmyk, lys cyan, lys magenta og avslutt med hvitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: