Storformat fra Primotek

Den nordiske forhandleren Primotek var til stede på Handtops stand på Fespa. Foto: Anja Degerholm

Vi fant den 2,5 meter brede UV-led hybridskriveren HT1620UV i Handtops stand på Fespa. Der var også den nordiske forhandleren Primotek, som sa at de nå hadde installert to maskiner i Sverige – en i Skåne og en i Småland.

– Handtop har maskiner i forskjellige størrelser og for både harde materialer og ruller. De er laget i Kina og har hoder fra Kyocera, Ricoh og Konica Minolta. Sammenlign gjerne utskriftskvaliteten med de store merkene, sier Hans Öberg fra Primotek.

– Du kan variere blekket slik at du slipper å kjøre jobben flere ganger. Det vil kanskje starte med to hvite kanaler etterfulgt av cmyk og beskyttelseslakk. Eller kjør cmyk, lys cyan, lys magenta og avslutt med hvitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: