Agfa satser på at tro tjener skal slå an i Norden

Nils-Arne Sletten tror at Agfas trofaste tjener Anapurna H2050 LED vil passe det nordiske markedet. Foto: Anja Degerholm

Anapurna H2050 LED, en hybridskriver med UV LED for storformat, var det Agfa fremhevet litt ekstra under Sign & Print & Promotion.
– Det er en modell vi mener passer det nordiske markedet, spesielt for kunder som har stor variasjon i produksjonen, sier Nils-Arne Sletten, nordisk salgssjef inkjet i Agfa.Agfa fremhever også at de har egenprodusert blekk, samt programvare for maskinene.
Nils-Arne Sletten forteller at interessen fra besøkende var stor i løpet av messens første dag.
– Det ser ut til å være en stor investeringsvilje nå etter pandemien. Vi har hatt kontakt med mange nye kunder, og det er gøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: