Agfa satser på at tro tjener skal slå an i Norden

PUBLISERT: 21 oktober 2021
OPPDATERT: 21 oktober
Nils-Arne Sletten tror at Agfas trofaste tjener Anapurna H2050 LED vil passe det nordiske markedet. Foto: Anja Degerholm

Anapurna H2050 LED, en hybridskriver med UV LED for storformat, var det Agfa fremhevet litt ekstra under Sign & Print & Promotion.
– Det er en modell vi mener passer det nordiske markedet, spesielt for kunder som har stor variasjon i produksjonen, sier Nils-Arne Sletten, nordisk salgssjef inkjet i Agfa.Agfa fremhever også at de har egenprodusert blekk, samt programvare for maskinene.
Nils-Arne Sletten forteller at interessen fra besøkende var stor i løpet av messens første dag.
– Det ser ut til å være en stor investeringsvilje nå etter pandemien. Vi har hatt kontakt med mange nye kunder, og det er gøy.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1