Agfa satser på at tro tjener skal slå an i Norden

Nils-Arne Sletten tror at Agfas trofaste tjener Anapurna H2050 LED vil passe det nordiske markedet. Foto: Anja Degerholm

Anapurna H2050 LED, en hybridskriver med UV LED for storformat, var det Agfa fremhevet litt ekstra under Sign & Print & Promotion.
– Det er en modell vi mener passer det nordiske markedet, spesielt for kunder som har stor variasjon i produksjonen, sier Nils-Arne Sletten, nordisk salgssjef inkjet i Agfa.Agfa fremhever også at de har egenprodusert blekk, samt programvare for maskinene.
Nils-Arne Sletten forteller at interessen fra besøkende var stor i løpet av messens første dag.
– Det ser ut til å være en stor investeringsvilje nå etter pandemien. Vi har hatt kontakt med mange nye kunder, og det er gøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: