Bilfoliering med Arlons nye folier

På Papyrus stand under messen ble den nye serien med bilfolier vist i aksjon. Foto: Anja Degerholm

Sign, Print & Promotion-messen 2021

Hos Papyrus presenterer leverandøren Arlon sin siste kolleksjon av folier for bilfoliering. Arlon har spurt montørene hvilke forbedringer de ønsket å se i materialet – og lagd produktet basert på dette.

Den nye folien PCC, Premium Color Change, ble sluppet tidligere i år med 20 farger. Anders Joki, nordisk forretningsutviklingssjef i Arlon Graphics, sier at det er gjort en rekke forbedringer.

Anders Joki fra Arlon. Foto: Anja Degerholm

– Spesielt når det gjelder luftkanalsystemet som nå har blitt usynlig. Det betyr at resultatet ser mer ut som lakk enn som folie, sier han.
Andre ting som er fikset er problemer knyttet til sandkornlignende bobler i folien og lim som beveger seg under montering.
– Vi kaller det selvhelbredende lim, noe som gjør overflaten perfekt.

Ytterligere farger vil bli lagt til, Arlon forventer omtrent fem i kvartalet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: