Mer enn bare konvolutter

Stefan Qvarfordt og Stefan Johansson håper å sette Addbrand på Norgeskartet. Foto: Anja Degerholm

I sommer skiftet Lyche Konvolutt navn til Addbrand. Under Sign & Print & Promotion var Addbrand til stede for å vise at selskapet også selger andre produkter enn konvolutter.

Papir, konvolutter, emballasje og expo-materialer. Dette er produkter som er i Addbrands store portefølje. Selskapet er stort i Sverige, Finland og Danmark, nå ønsker de også å satse i Norge.
– Vi er her for å vise at vi selger så mye mer enn bare konvolutter, at vi er en bred leverandør, sier Stefan Qvarfordt som er på plass sammen med kollega Stefan Johansson.
Han fortsetter:
– Det har vært bra med folk den første dagen. De to første timene hadde vi besøk av syv-åtte trykkerier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: