Mer enn bare konvolutter

Stefan Qvarfordt og Stefan Johansson håper å sette Addbrand på Norgeskartet. Foto: Anja Degerholm

I sommer skiftet Lyche Konvolutt navn til Addbrand. Under Sign & Print & Promotion var Addbrand til stede for å vise at selskapet også selger andre produkter enn konvolutter.

Papir, konvolutter, emballasje og expo-materialer. Dette er produkter som er i Addbrands store portefølje. Selskapet er stort i Sverige, Finland og Danmark, nå ønsker de også å satse i Norge.
– Vi er her for å vise at vi selger så mye mer enn bare konvolutter, at vi er en bred leverandør, sier Stefan Qvarfordt som er på plass sammen med kollega Stefan Johansson.
Han fortsetter:
– Det har vært bra med folk den første dagen. De to første timene hadde vi besøk av syv-åtte trykkerier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: